Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 13:11

Χρήστος Κέλλας: Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και δεν εκβιάζεται

Γράφτηκε από την
Χρήστος Κέλλας: Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και δεν εκβιάζεται

«Αυτά τα πράγματα που γίνονται στη σημερινή εποχή δεν συνάδουν με πολιτισμένο ευρωπαϊκό κράτος, είναι κάποιοι οι οποίοι νομίζουν ότι διά της βίας μπορούν να τρομοκρατήσουν τη Δημοκρατία, αλλά η Δημοκρατία δεν φοβάται, δεν εκφοβίζεται, δεν εκβιάζεται», δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης Χρήστος Κέλλας, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», για τα περιστατικά βίας των τελευταίων ημερών.

«Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα και δεν αρμόζουν σε ευρωπαϊκό πολιτισμένο κράτος και την Ελλάδα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε όλον τον κόσμο την προσβάλλουν πανευρωπαϊκά, παγκόσμια και δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματική Ελλάδα, είναι ελάχιστα, είναι μεμονωμένα και βεβαίως πρέπει να εξαλειφθούν», ανέφερε ο κ. Κέλλας.

«Η κυβέρνηση πρέπει να αφήσει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και κυρίως να νομοθετεί λογικά», επισήμανε ο βουλευτής της ΝΔ, παρατηρώντας ότι «δεν υπάρχει αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη αυτή τη στιγμή, έχει καταργηθεί η ομάδα Δ που περιπολούσε και εμπέδωνε ένα αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες».

«Έχουμε τον Ρουβίκωνα, ο οποίος έχει φτάσει να εισβάλει και στη Βουλή, στις πρεσβείες και από την άλλην έχουμε την κυβέρνηση, η οποία δεν αφήνει τους αστυνομικούς να κάνουν τη δουλειά τους, αυτά όλα θα αλλάξουν με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, τους επόμενους μήνες, θα εμπεδωθεί, θα αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη και βεβαίως θα καταργηθεί και ο νόμος Παρασκευόπουλου. Έχουμε φτάσει στο γελοίο σημείο, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη να υπεραμύνεται του νόμου και η υφυπουργός να λέει κατάργηση του νόμου. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται και δεν κοροϊδεύουν κανέναν με αυτόν τον τρόπο», σημείωσε.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στη συζήτηση για τις συντάξεις, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «αν δεν αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των επενδυτών, αν δεν μειωθεί η φορολογία, αν δεν μειωθεί ο ΕΦΚΑ, οι ασφαλιστικές εισφορές, αν δεν μειωθεί ο ΦΠΑ δεν πρόκειται να υπάρξουν επενδύσεις και δεν πρόκειται να έλθει ποτέ αυτή η πολυπόθητη ανάπτυξη».


NEWSLETTER