Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 15:40

Λευτέρης Αυγενάκης: Να απαντήσουν οι λαλίστατοι του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση ΔΕΠΑ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Λευτέρης Αυγενάκης: Να απαντήσουν οι λαλίστατοι του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση ΔΕΠΑ

Ερωτήματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την υπόθεση ΔΕΠΑ και τα όσα έχει καταθέσει ο κ. Κιτσάκος έθεσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4 της Θεσσαλονίκης όπου κατηγόρησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θέλουν να συζητήσουν για τη συγκεκριμένη υπόθεση και θέλουν να την κρύψουν «κάτω από το χαλί».

«Πώς ο κ. Κιτσάκος στέλεχος της ELFE -εταιρία Λαυρεντιάδη- που είχε χρέος στη ΔΕΠΑ βρέθηκε σε θέση στελέχους της ΔΕΠΑ, να συζητά το χρέος της προηγουμένης εταιρίας του το οποίο επί των ημερών του στην κρατική ΔΕΠΑ διογκώθηκε;» αναρωτήθηκε ο κ. Αυγενάκης και συνέχισε:

«Εναντίον του κ. Κιτσάκου έχει ήδη ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τη διόγκωση των χρεών της ELFE προς τη ΔΕΠΑ. Ο ίδιος μάλιστα σε δηλώσεις του ανέφερε ότι για όσα έκανε ήταν ενήμεροι οι υπουργοί Δραγασάκης, Φλαμπουράρης, Σκουρλέτης, Σταθάκης, Τζάκρη και Πιτσιόρλας.

Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν τόσο για τη ραγδαία αύξηση του χρέους της ELFE που προσεγγίζει πλέον τα 120 εκατ. ευρώ, όσο και για τις δικές του πρωτοβουλίες να διευθετηθεί αυτό το χρέος με απόπειρα παράνομης ανταλλαγής ακινήτων. Μιλάμε για μια κυβέρνηση βουτηγμένη στα σκάνδαλα», υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης και συνέχισε: «Είναι δε απορίας άξιο πως, σήμερα, η χρεοκοπημένη εταιρία Λαυρεντιάδη έχει επιδοθεί σε μια μάλλον ακριβή καμπάνια ενημέρωσης σε μεγάλο μέρος του Τύπου, καθώς και το πώς μεγάλο μέρος των ΜΜΕ επικεντρώνεται στην καμπάνια και όχι στο σκάνδαλο».

«Εμείς, ως παράταξη, δηλώνουμε πως η ΝΔ δεν εξαγοράζεται από καταχωρίσεις», τόνισε ο κ. Αυγενάκης».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER