Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 21:50

Παρεμβάσεις του ΚΚΕ σχετικά με το βομβιστικό χτύπημα στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής

Γράφτηκε από την

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης, Κουτσούμπας, επικοινώνησε τηλεφωνικά, σήμερα με τον διευθυντή της εφημερίδας «Καθημερινή», Αλέξη Παπαχελά, προκειμένου να του εκφράσει την απόλυτη καταδίκη του ΚΚΕ για το βομβιστικό χτύπημα στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ και της «Καθημερινής», στο Φάληρο, καθώς και για να μεταφέρει τη συμπαράστασή του προς όλους του εργαζόμενους, δημοσιογράφους και τεχνικούς. 


Για τον ίδιο λόγο, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, επισκέφθηκε εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής, νωρίς το πρωί, τις εγκαταστάσεις στο Φάληρο και εξέφρασε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη προς τους εργαζόμενους του «ΣΚΑΪ», ενώ σημείωσε ότι η ενέργεια αυτή είχε πολλαπλές στοχεύσεις, όπως να δημιουργηθεί κλίμα εκφοβισμού και να επιβληθεί σιγή νεκροταφείου, σε μια περίοδο που απαιτείται ολόπλευρη ενημέρωση του λαού για τις σοβαρές εξελίξεις που καταγράφονται.

Επίσης, ο Γιάννης Γκιόκας, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σε τηλεφωνική του παρέμβαση, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι είναι μια ενέργεια καταδικαστέα, που στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους του σταθμού και από τύχη δεν υπήρξαν άλλου είδους συνέπειες, παρά μόνο υλικές ζημιές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ