Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 21:38

Το ΠΡΑΤΤΩ του Κοτζιά προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του Καμμένου

Γράφτηκε από την
Το ΠΡΑΤΤΩ του Κοτζιά προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του Καμμένου

"Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο "Εθνικός ψεύτης " και ένας κοινός συκοφάντης" τονίζεται στην ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ και επισημαίνεται ότι "η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν". 

Αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου καταθέτει εντός της επόμενης εβδομάδας ο Νίκος Κοτζιάς ως επικεφαλής της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ.
Η αγωγή θα κατατεθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντός της εβδομάδος και όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ "με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος (σ.σ. ο Πάνος Καμμένος) είναι ο "Εθνικός ψεύτης " και ένας κοινός συκοφάντης".
"Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπής της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας. Και η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν" επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
"Οι ύβρεις και τα ψέματα θα υποστούν τον έλεγχο της Δικαιοσύνης" τονίζουν στο Νews 24/7 αρμόδιες πηγές του ΠΡΑΤΤΩ.
Από την Κίνηση Ιδεών & Δράσης Πράττω εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση αναλυτικά:
Το ΠΡΑΤΤΩ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη, ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του.
Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας.
Και η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν.
Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του.
Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης.

Πηγή: www.news247.gr


NEWSLETTER