Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 17:38

Κουκοδήμος: Μέρος των δηλώσεών μου παρερμηνεύθηκε

Γράφτηκε από την
Κουκοδήμος: Μέρος των δηλώσεών μου παρερμηνεύθηκε

Λόγο για «παρερμηνεία» και «διαστρέβλωση» από μερίδα του Τύπου των όσων δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, κάνει ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος σε ανακοίνωσή του, αναφέροντας πως μοναδικός του στόχος με όσα είπε ήταν να καυτηριάσει την κάκιστη εικόνα της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα και τομείς λειτουργίας.

Ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ αποδίδει σε «σκωπτικό ύφος» την αναφορά του στο «4ο μνημόνιο», τονίζοντας πως «η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα με την πολιτική της σε απόλυτο αδιέξοδο».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουκοδήμος αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Επειδή μέρος των δηλώσεων μου παρερμηνεύθηκε και επιχειρείται από μερίδα του τύπου να διαστρεβλωθεί βάναυσα οφείλω να πω τα εξής:

Το ύφος και το πνεύμα του προφορικού μου λόγου στη συνέντευξη που παραχώρησα είχε μοναδικό στόχο να καυτηριάσει την κάκιστη εικόνα της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα και τομείς λειτουργίας.

Η αναφορά μου στο 4ο μνημόνιο είχε όπως μπορεί να αντιληφθεί κάθε νοήμων άνθρωπος, σκωπτικό ύφος. Τόνισα πως η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα με την πολιτική της σε απόλυτο αδιέξοδο. Με παροχές προεκλογικού χαρακτήρα και προκειμένου να κλέψει πολιτικό χρόνο και να φτάσει μέχρι τον Οκτώβριο, λόγω της κακής της εικόνας για το Μακεδονικό.

Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να μη βλέπουν την αλήθεια. Κι αυτή είναι πως η Ν.Δ. αποτελεί την πολιτική επιλογή των Ελλήνων και πολύ σύντομα αυτό θα αποτυπωθεί στην κάλπη».

ΑΠΕ - ΜΠΕ


NEWSLETTER