Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 11:40

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: Όταν το ΚΙΝΑΛ μετατοπίζεται κεντροδεξιά είναι φυσικό να αποχωρούν στελέχη του

Γράφτηκε από την
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: Όταν το ΚΙΝΑΛ μετατοπίζεται κεντροδεξιά είναι φυσικό να αποχωρούν στελέχη του

«Όταν το ΚΙΝΑΛ μετατοπίζεται συνεχώς κεντροδεξιά είναι φυσικό να υπάρχουν δυνάμεις, οι οποίες αποχωρούν γιατί νιώθουν ότι δεν εκφράζονται από τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα», δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, για την ένταξη των προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα, στο κυβερνητικό σχήμα.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου, κατά την εμφάνισή της σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open, απέρριψε τις κατηγορίες περί συναλλαγής και απέδωσε την αποχώρηση των ανωτέρω στο γεγονός ότι «αντιτίθενται στην προοπτική συμπόρευσης (του ΚΙΝΑΛ) με τις συντηρητικές δυνάμεις» και στην ανάγκη συγκρότησης ενός ευρύτερου προοδευτικού πόλου.

«Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις μεταγραφές. Δεν μπορεί να βλέπουμε άλλους βουλευτές από την Ένωση Κεντρώων και από το Ποτάμι να πηγαίνουν στο ΚΙΝΑΛ και εκεί να μην υπάρχει πρόβλημα και να είναι διεύρυνση του ΚΙΝΑΛ, και αντίθετα να υπάρχει πρόβλημα επειδή διαφωνούν κάποια στελέχη με τη γραμμή του κόμματος», τόνισε η υπουργός.

Για το θέμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, η κ. Ξενογιαννακοπούλου σημείωσε ότι «γίνεται τόση φασαρία περί θεσμικής εκτροπής, ενώ υπάρχουν στελέχη της ΝΔ, τα οποία κατηγορούν από το πρωί έως το βράδυ λειτουργούς της Δικαιοσύνης», ενώ επισήμανε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «στοχοποιήθηκε άδικα για ένα νόμιμο δάνειο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 


NEWSLETTER