Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 14:50

Μέλη της ΛΑ.Ε οι δύο προσαχθέντες στη μαθητική παρέλαση

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μέλη της ΛΑ.Ε οι δύο προσαχθέντες στη μαθητική παρέλαση

Για «προληπτικές προσαγωγές-συλλήψεις» των δύο ατόμων στο Σύνταγμα λίγο πριν ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα.

Το κόμμα καταγγέλλει τον «νέο αυταρχισμό της κυβέρνησης», τονίζοντας ότι η κυβέρνηση «προσπαθεί να απαγορεύσει την ελεύθερη έκφραση και διαμαρτυρία των πολιτών ακόμα και με προληπτικές προσαγωγές».

Η ανακοίνωση της ΛΑ.Ε:

«Η ΛΑ.Ε καταγγέλλει την σύλληψη-πρόκληση από τα ΜΑΤ του Παν. Μαντά στο Σύνταγμα

Η ΛΑ.Ε καταγγέλλει τον νέο αυταρχισμό της κυβέρνησης, με βάση τον οποίο τα ΜΑΤ προέβησαν σε προληπτικές προσαγωγές-συλλήψεις των διαδηλωτών της "Επανεκκίνησης" που μοίραζαν φυλλάδια στο Σύνταγμα, 150 μέτρα μακριά από τη μαθητική διαδήλωση και προέβησαν συγκεκριμένα στην αναίτια σύλληψη του Παναγιώτη Μαντά, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) και του ΔΗΚΚΙ και του αγωνιστή Γιώργου Σταθόπουλου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ).

Είχε προηγηθεί προσπάθεια ελέγχου των προκηρύξεων και απαγόρευσης στον Παναγιώτη Μαντά να μεταβεί στο χώρο του Συντάγματος.

Η σύλληψη των δύο αγωνιστών αποτελεί άλλη μία προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί να απαγορεύσει την ελεύθερη έκφραση και διαμαρτυρία των πολιτών ακόμα και με προληπτικές προσαγωγές.

Η ΛΑ.Ε καταγγέλλει τις συλλήψεις και ζητά την άμεση απελευθέρωση των αγωνιστών».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER