Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 14:30

Β. Κικίλιας: Ζούμε μια εθνική αφύπνιση και έναν υγιή πατριωτισμό

Γράφτηκε από την

«Είναι εμφανές σε όλη τη χώρα, από τη Μακεδονία μέχρι και τα νησιά μας, ότι ζούμε μια εθνική αφύπνιση και έναν υγιή πατριωτισμό. Είδαμε χιλιάδες κόσμου οι οποίοι, με όλες αυτές τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα και με την κυβέρνηση Τσίπρα να πηγαίνει αντίθετα με τη λαϊκή βούληση και το εθνικό συμφέρον, ένιωσαν την ανάγκη να πάνε στις παρελάσεις και να τραγουδήσουν το "Μακεδονία Ξακουστή"».

«Οι Έλληνες εκφράστηκαν, είναι υγιές που βρίσκονται πολύ κοντά στις παραδόσεις και στην Ιστορία τους», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για τις χθεσινές παρελάσεις ο τομεάρχης Εθνικής 'Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. «Ο σύγχρονος πατριωτισμός, η εθνική ανέγερση αντίκεινται στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο κ. Τσίπρας τα εθνικά μας θέματα», συμπλήρωσε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Επίσης, ο κ. Κικίλιας στηλίτευσε τις πρόσφατες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το Καστελόριζο και τη Μακεδονία. «Η ερασιτεχνική πολιτική που ακολουθείται με τις αποτυχημένες δηλώσεις των κ.κ. Τσιρώνη, Κατρούγκαλου και Παππά, βάλλει κατά της ψυχής του Έλληνα και δημιούργησε αρνητικά αντανακλαστικά. Η πεποίθησή μας είναι διαφορετική από αυτά τα οποία πρεσβεύει η κυβέρνησή μας και από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα εθνικά μας θέματα. Το βιώνει κάθε κυβερνητικό στέλεχος που επισκέπτεται την Περιφέρεια. Βεβαίως και αποδοκιμάζω τη βία και τις ακρότητες. Καταλαβαίνετε όμως, πως δε μπορεί ο κ. Τσίπρας να κυβερνά με την παρέα του απέναντι στη λαϊκή βούληση», τόνισε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ