Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 14:40

Τ. Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο στις ευρωεκλογές

Γράφτηκε από την
Τ. Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο στις ευρωεκλογές

«Ως εδώ! Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλαρής ψήφου» στις ευρωεκλογές, διαμηνύει σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Στόχος της ΝΔ είναι «μια καθαρή νίκη», συμπληρώνει και προσθέτει πως «μετά την ήττα του κ. Τσίπρα στις ευρωεκλογές θα ανοίξει η συζήτηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και οι αποφάσεις θα πάψουν να είναι μόνο δικές του».

Σε ό,τι αφορά στις εθνικές εκλογές, επισημαίνει ότι στόχος της ΝΔ είναι «το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα», καθώς «τα μεγάλα προβλήματα απαιτούν μεγάλες πλειοψηφίες και μέσα στη Βουλή και στο εκλογικό σώμα. Και ασφαλώς μια ικανή κυβέρνηση αποφασισμένη να προωθήσει το πρόγραμμά της. Γι' αυτό σε κάθε περίπτωση, είτε υπάρχει αυτοδυναμία της Ν.Δ είτε όχι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στο σύνολο των φιλοευρωπαϊκών μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της χώρας για να συνδράμουν στο έργο της αναγέννησης της χώρας».

Ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ τονίζει ότι «είναι στο χέρι των πολιτών να μετατρέψουν τις ευρωεκλογές σε εθνικές εκλογές με την ίδια τους την ψήφο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER