Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 13:40

Βασίλης Κικίλιας: Πολιτικός κανίβαλος ο Πολάκης

Γράφτηκε από την

«Ο Πολάκης είναι πολιτικός κανίβαλος και πήγε να κανιβαλίσει τον Κυμπουρόπουλο και είναι ντροπή! Γι' αυτό θα πάμε στη Βουλή, γι' αυτό το παιδί που είναι παλικάρι και αγωνιστής. Χαλάλι να κάνουμε πρόταση μομφής κατά του Πολάκη και του Τσίπρα που ταύτισε όλο τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Πολάκη» δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας, ενόψει της κατάθεσης σήμερα στη Βουλή της πρότασης μομφής της ΝΔ κατά του Παύλου Πολάκη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Αντένα, ο τομεάρχης 'Αμυνας της ΝΔ μίλησε για εμφανή πανικό των στελεχών της κυβέρνησης καθώς όπως είπε θα κριθούν μετά από 4,5 χρόνια από τον ελληνικό λαό. «Είπαν ψέματα για τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν, είπαν ψέματα για τα δάνεια που θα διέγραφαν από τις τράπεζες, είπαν ψέματα για τους πλειστηριασμούς, είπαν ψέματα για τη σεισάχθεια, συναγελάζονται και αγκαλιάζουν την επιχειρηματική νομενκλατούρα και ντηλάρουν με όλους. Και έρχονται στο παρά πέντε, φέρνοντας μπουρδουκλωμένες τις 120 δόσεις - μακάρι να έρθουν και να αφορούν όλο τον ελληνικό λαό - να μας πουν ότι όλοι οι άλλοι ήταν κακοί και ανάλγητοι και αυτοί είναι οι καλοί. Όσον αφορά τη Μάνδρα και το Μάτι, μας λένε απλά ότι φταίνε οι προηγούμενοι» είπε, καλώντας τους πολίτες στις επερχόμενες εκλογές να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

«Δυστυχώς κάναμε τις επιλογές μας το 2015 και τώρα θα δοθεί η ευκαιρία να τις διορθώσουμε στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος, δεν μπορεί να υπάρξει χαλαρή ψήφος. Πρέπει να στείλουμε δυνατό μήνυμα από όλη τη χώρα. Για τη Μακεδονία, για τις φυσικές καταστροφές που δε μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν, για την αναλγησία τους, για τη διάλυση της μεσαίας τάξης, για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται σε έναν αγωνιστή της ζωής, τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Ο κόσμος είναι ώριμος και έτοιμος, αριστεροί, κεντρώοι, δεξιοί, να αφήσει πίσω τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρε ο κ. Κικίλιας χαρακτηρίζοντας συγκλονιστικά τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Πολιτικοί χασάπηδες κάπνιζαν τα πούρα τους και έβγαιναν φωτογραφίες σε κότερα, την ώρα που ήξεραν ότι είχαν κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό και είχαν καεί 101 άνθρωποι. Δεν υπάρχει καμία ντροπή, καμία συστολή» υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Αναφέρομαι στη φωτογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο κ. Πορτοσάλτε και δείχνει τον πρωθυπουργό που έψαχναν οι δημοσιογράφοι και η κοινή γνώμη να βρουν πού βρίσκεται, ενώ είχαν χαθεί 101 συνάνθρωποί μας και αποδεδειγμένα πλέον έπαιζαν θέατρο αυτός, ο Πολάκης και οι σύντροφοί τους στο συντονιστικό της Πυροσβεστικής, ενώ ήξεραν ότι είχαμε νεκρούς. Αφού είχαν συμβεί όλα αυτά ήταν στα κότερα και κάπνιζε πούρα. Αν δεν αληθεύει, ας βγει να το διαψεύσει».

Ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «έδωσε τη Μακεδονία» με τη Συμφωνία των Πρεσπών και πως απέδειξε στη Μάνδρα και στο Μάτι την ανικανότητά της να διοικήσει τον κρατικό μηχανισμό, για να σημειώσει πως τώρα έρχονται προεκλογικά να εξαγοράσουν την ψήφο των Ελλήνων με τις 120 δόσεις.

«Καλά κάνουν και τις φέρνουν, έστω και την τελευταία στιγμή, αλλά ταυτόχρονα κοροϊδεύουν τον κόσμο, δεν έχουν δώσει 300.000 συντάξεις. Είναι όμως χαρακτηριστικό ότι την ώρα της συνέντευξης Τύπου για τις 120 δόσεις, άλλαζαν πράγματα στη ρύθμιση! Είναι τόσο πολιτικοί μπακάληδες που δε μπορούν να φέρουν σωστά ούτε μια πρόταση νόμου. Και βγαίνει ο κ. Καμμένος, η πατερίτσα του κ. Τσίπρα επί 4,5 χρόνια και λέει να μη συζητήσουμε την πρόταση μομφής.

Και βγαίνει και ο κ. Τσακαλώτος και μας λέει ότι είναι πολύ σημαντικό το θέμα των 120 δόσεων. Αλήθεια, πού ήταν τέσσερα χρόνια να το ρυθμίσει; Πού ήταν να ρυθμίσει το θέμα των τραπεζών που η κυβέρνησή του έκλεισε; Πού ήταν να ρυθμίσει τις αμυντικές μας βιομηχανίες που έχουν χρεοκοπήσει, είναι δική του αρμοδιότητα και δεν έχει κάνει τίποτα; Πού ήταν να ελαφρύνει τη μεσαία τάξη που τη διέλυσαν; Τους έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός. Αρκετά» δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ