Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 15:00

Φώφη Γεννηματά: Οι προοδευτικοί πολίτες επιστρέφουν στο Κίνημα Αλλαγής

Γράφτηκε από την
Φώφη Γεννηματά: Οι προοδευτικοί πολίτες επιστρέφουν στο Κίνημα Αλλαγής

«Επιστρέφουν οι προοδευτικοί πολίτες στο Κίνημα Αλλαγής που βλέπουν ότι είναι η σύγχρονη έκφραση της Κεντροαριστεράς. Τελείωσαν τα πειράματα, τελείωσαν με τα ψέματα», τόνισε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι μεταφέροντας την αίσθηση που αποκόμισε από τη περιοδεία της στη Κρήτη το Σαββατοκύριακο. «Βλέπω και είμαι αισιόδοξη ότι θα φτάσει και στην κάλπη», ανέφερε και πρόσθεσε πως «κερδίζουμε συνεχώς έδαφος όχι μόνο στην Αυτοδιοίκηση. Το βλέπουμε παντού. Όπου γίνονται εκλογικές διαδικασίες, οι προοδευτικοί πολίτες επιστρέφουν και ψηφίζουν και στηρίζουν Κίνημα Αλλαγής, παντού, στους χώρους δουλειάς. Αυτό για εμένα είναι ένα πάρα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα».

Επίσης η κ. Γεννηματά συμπλήρωσε πως οι πολίτες μπορούν να κρίνουν πια ποιοι έλεγαν αλήθεια, ποιοι έλεγαν ψέματα, ποιοι τα κατάφεραν, ποιοι απέτυχαν οικτρά. «Επανατοποθετούνται οι προοδευτικοί πολίτες και θα αρχίσουν να πλησιάζουν τα ποσοστά μας και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές αυτά των αυτοδιοικητικών», σημείωσε η Φώφη Γεννηματά.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι επιχειρεί «να κρυφτεί πίσω από δικούς μας υποψήφιους, διότι δεν έχει στελέχη στην Αυτοδιοίκηση.

Είναι εντυπωσιακό ότι ένα κόμμα που κυβερνά τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να έχει υποψήφιους δικούς του σε όλες τις Περιφέρειες και κρύβεται πίσω από υποψήφιους του Κινήματος Αλλαγής».

Επεσήμανε ακόμη το πώς αντέδρασε η Αντιπεριφέρεια στα Χανιά, ο Σταύρος Αρναουτάκης και τα στελέχη της Περιφέρειάς του για τις πολύ μεγάλες καταστροφές από τις φοβερές βροχοπτώσεις, για να μη νιώσει ο πολίτης της Κρήτης ούτε ένα λεπτό μονάχος αφού καταστράφηκε ολοσχερώς το οδικό δίκτυο. «Δείτε την τεράστια διαφορά με την Ανατολική Αττική και αυτά που συνέβησαν με τις καταστροφές και τα θύματα, την τραγωδία στο Μάτι και το πώς και η Περιφέρεια, αλλά και η κυβέρνηση, χειρίστηκαν την απώλεια τόσων ζωών και τόσων καταστροφών», είπε η κ. Γεννηματά.

Σχετικά με την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής, η Φώφη Γεννηματά, υπογράμμισε: «Καμία χαμένη ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία. Να γυρίσουν οι Έλληνες πολίτες την πλάτη σε αυτούς που τους περιφρονούν με τον τρόπο που πολιτεύονται, να δώσουν δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής για να κάνουμε την πολιτική ανατροπή στις εθνικές εκλογές που έρχονται. Τώρα πρέπει να δοθεί το πρώτο μήνυμα, τώρα είναι η ώρα. Και το λέω αυτό γιατί αν δεν αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί, θα ξαναδούμε το ίδιο έργο. Η πρότασή μας είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση γύρω από ένα πρόγραμμα ελληνικής ταυτότητας και ιδιοκτησίας, να συνεννοηθούμε για τα βασικά για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα, για να μπορέσουμε να έχουμε επιτέλους ανάπτυξη».

«Πρέπει να συζητήσουμε αυτό που είπα. Ωραία, να γυρίσει σελίδα πολιτικά η χώρα, αλλά να γυρίσει πραγματικά σε μια προοδευτική κατεύθυνση», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 


NEWSLETTER