Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 15:30

Λευτέρης Αυγενάκης: Οι Κρητικοί αγκάλιασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Γράφτηκε από την
Λευτέρης Αυγενάκης: Οι Κρητικοί αγκάλιασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Οι Κρητικοί αυθόρμητα αγκάλιασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του εξέφρασαν τον πόνο τους, τις ανησυχίες τους, την επιθυμία τους για την επόμενη μέρα. Από το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, μέχρι τη μεγαλειώδη ομιλία, χθες, στα Χανιά, οι Κρήτες είναι στο πλευρό του», δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης, στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ 100.3».

«Η Κρήτη ταυτίζεται με τη Νέα Δημοκρατία γιατί είναι πρώτη φορά που δια του Κυριάκου Μητσοτάκη εκφράζονται πιο κεντρογενείς, φιλελεύθερες απόψεις, ένα νέο αξιακό πλαίσιο που έχει στο επίκεντρό του όλους τους Έλληνες», ανέφερε ο γραμματέας της ΝΔ και πρόσθεσε: «Η Κρήτη θα είναι μπροστά, και το λέω αυτό έχοντας εικόνα και δημοσκοπική, αλλά και του πεζοδρομίου, γιατί εκεί δίνουμε τη μάχη εμείς, δίπλα στον κόσμο. Υπάρχει απομυθοποίηση, οι Κρητικοί έχουν νιώσει την εξαπάτηση από τα πολλά χρόνια ΠΑΣΟΚ, και τώρα από τα ψέματα και την ηθική παρακμή του ΣΥΡΙΖΑ, και επιζητούν αλήθεια και πράξεις».

Ο γραμματέας της ΝΔ επιτέθηκε στο κυβερνών κόμμα λέγοντας τα εξής: «Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέσα που τροφοδοτεί το Μαξίμου κάνουν τη δουλειά τους ολημερίς και ολονυχτίς και ρίχνουν λάσπη σε όσους τους ενοχλούν. Εμείς μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, είμαστε παρόντες, με τα μάτια μας ανοιχτά, με εκλογικούς αντιπροσώπους παντού». Και συμπλήρωσε: «Στις προηγούμενες ευρωεκλογές, ο κ. Τσίπρας με μια διαφορά μόλις στο 3% είχε κάνει δηλώσεις και αξιώσεις από τον κ. Σαμαρά, είχε μιλήσει για έλλειψη νομιμοποίησης και είχε ζητήσει εθνικές εκλογές. Εμείς, λοιπόν, δεν λέμε τίποτα άλλο από το αν η διαφορά είναι έστω και σε αυτό το επίπεδο, που θα είναι παραπάνω, θα τολμήσει να τιμήσει ο κ. Τσίπρας τα λόγια του, θα ακολουθήσει τον δρόμο που ο ίδιος είχε χαράξει πριν από 5 χρόνια;».

Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ είπε, επίσης, ότι είναι κρίσιμες οι εκλογές της 26ης Μαΐου γιατί η Ελλάδα έχει ανάγκη την Ευρώπη, και η Ευρώπη έχει ανάγκη μια ισχυρή Ελλάδα απαλλαγμένη από τον λαϊκισμό.

«Προχωράμε λοιπόν με 3 στόχους: Πρώτον, μέχρι και την τελευταία στιγμή, καμία ψήφος να μη μείνει αναξιοποίητη, δεύτερον, εκλογικοί αντιπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκονται σε κάθε κάλπη, και τρίτον, μετά τα αποτελέσματα, με χαμηλό το βλέμμα, συνεχίζουμε τη δουλειά μας την επομένη μέρα, και στον 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών, και στις εθνικές εκλογές. Δεν επαναπαυόμαστε, δεν χαλαρώνουμε. Οι δημοσκοπήσεις κάνουν τη δουλειά τους, δίνουν πληροφορίες αλλά δεν είναι το αποτέλεσμα, δεν είναι το παν», υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER