Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 10:20

Αλ. Τσίπρας: Οι εκλογές είναι ψήφος εμπιστοσύνης ή ακύρωσης των μέτρων (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Αλ. Τσίπρας: Οι εκλογές είναι ψήφος εμπιστοσύνης ή ακύρωσης των μέτρων (Βίντεο)

Ως «ψήφο εμπιστοσύνης» στα μέτρα που ανακοίνωσε πρόσφατα η κυβέρνηση περιέγραψε τις εκλογές της ερχομένης Κυριακής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Την επόμενη Κυριακή έχουμε ευρωπαϊκές εκλογές. Αλλά με την πόλωση που επέλεξε η αντιπολίτευση να διεξαχθεί αυτή η αντιπαράθεση, οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι η κάλπη αυτή είναι ψήφος εμπιστοσύνης στα μέτρα αυτά ή εντολή ακύρωσής τους. Διότι αν επιβεβαιωθούν όσοι δεν πιστεύουν αυτά τα μέτρα είναι βέβαιο ότι την επόμενη μέρα θα δούμε πολλές αντιδράσεις στην Ευρώπη», είπε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Το μέλημά μας είναι να μετατρέψουμε την ευημερία των αριθμών και σε ευημερία των ανθρώπων», είπε ακόμη ο πρωθυπουργός κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία ότι το σχέδιό της «είναι προσανατολισμένο στην ευημερία των λίγων».

«Ο πολίτης καταλαβαίνει τι γίνεται –ό,τι και να του λένε οι πολιτικο- αλλά και οι συνταξιούχοι ξέρουν πως έχασαν το 40% των συντάξεών τους το διάστημα από το 2010 μέχρι το 2014», σημείωσε ακόμη ο πρωθυπουργός.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=nBGhCjX6gzM}

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER