Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 11:10

Κ. Μητσοτάκης: Πρόωρες εκλογές, έπειτα από ένα καθαρό αποτέλεσμα την 26η Μαΐου (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Κ. Μητσοτάκης: Πρόωρες εκλογές, έπειτα από ένα καθαρό αποτέλεσμα την 26η Μαΐου (Βίντεο)

Την επιθυμία του, το αποτέλεσμα της 26ης Μαίου «να είναι τέτοιο ώστε να δρομολογηθούν άμεσα πολιτικές εξελίξεις», επαναδιατύπωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ALPHA.

O πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην εκπομπή 'happy day" με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μια πιο προσωπικού χαρακτήρα συνέντευξη υπογράμμισε πως «ο τόπος δεν αντέχει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο» και γι' αυτό μετά τις ευρωεκλογές και την καθαρή διαφορά που επιδιώκει, ζητά πρόωρες εκλογές.

Άφησε, εμμέσως, αιχμές κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι «δεν θα πω ποτέ ότι δε θα χάσω ούτε μία στο εκατομμύριο τις εκλογές», για να προσθέσει: «Είμαι σίγουρος για τη νίκη, αλλά σέβομαι την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

Είπε πως η ΝΔ είναι ενωμένη, συσπειρωμένη και ανανεωμένη, απαντώντας σε ερώτημα αν θα υπάρξει ζήτημα ηγεσίας όπως λένε στον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα» . Σημείωσε πως σε κάθε περίπτωση μετά τις κάλπες «θα κάνουμε ταμείο», ενώ συμπλήρωσε: «δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Τόνισε πως η ΝΔ ως κυβέρνηση έχει ως προτεραιότητα την αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER