Κυριακή, 26 Μαϊος 2019 20:08

Κίνημα Αλλαγής για exit poll: "Είναι σαφής αποδοκιμασία του κ. Τσίπρα. Το ΚΙΝΑΛ είναι 3ο, με νέα και ενισχυμένη δυναμική"

Γράφτηκε από την
Κίνημα Αλλαγής για exit poll: "Είναι σαφής αποδοκιμασία του κ. Τσίπρα. Το ΚΙΝΑΛ είναι 3ο, με νέα και ενισχυμένη δυναμική"

Ικανοποίηση και αισιοδοξία για το επίσημο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, εξέφρασαν τα ηγετικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στη Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του exit poll.

Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι «πρόκειται για σαφή αποδοκιμασία του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Επιβεβαιώνεται ότι ο πρωθυπουργός ήταν και είναι ο καλύτερος χορηγός της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη».

Στο Κίνημα Αλλαγής επισημαίνουν ακόμη πως «η παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση βλάπτει τη χώρα. Έχουμε επανειλημμένα ζητήσει να προκηρύξει εθνικές εκλογές. Ο κ. Τσίπρας έπαιξε τα ρέστα του κι έχασε».

Υπογραμμίζουν, επίσης, ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι τρίτο κόμμα με νέα και ενισχυμένη δυναμική ενόψει των εθνικών εκλογών, όπως δείχνουν τα πολιτικά δεδομένα που διαμορφώνονται.

«Μπήκε», αναφέρουν, «φρένο στη Χρυσή Αυγή και έτσι κερδίσαμε κι εμείς και, αν μάλιστα συνδυαστούν με τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η εικόνα του ΚΙΝΑΛ είναι πολύ καλύτερη. Η πόλωση και ότι η εκλογική αναμέτρηση ήταν ντέρμπι διαψεύστηκε πλήρως. Απεγκλωβίζονται πολλές δυνάμεις ενόψει των εθνικών εκλογών».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER