Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 12:30

Λευτέρης Αυγενάκης: Στις 7 Ιουλίου ζητάμε από τους πολίτες να δώσουν στη ΝΔ ισχυρή εντολή

Γράφτηκε από την
Λευτέρης Αυγενάκης: Στις 7 Ιουλίου ζητάμε από τους πολίτες να δώσουν στη ΝΔ ισχυρή εντολή

«Την ημέρα της κάλπης ο πολίτης έχει όλη την εξουσία στα χέρια του. Τους ζητώ, λοιπόν, να συμμετάσχουν, να ενεργοποιηθούν και να δώσουν ισχυρή εντολή. Γιατί η ιστορία, η πρόοδος, οι αλλαγές γράφονται από αυτούς που συμμετέχουν», δήλωσε ο γραμματέας ΠΕ και βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, στο «Ράδιο 9.84» του Ηρακλείου.

«Δεν ζητάμε από όλους να γίνουν νεοδημοκράτες. Αυτό που ζητάμε είναι να κρίνουν, να αξιολογήσουν και να εμπιστευτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία ως την επιλογή εκείνη που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε σταθερή ανάπτυξη»,ανέφερε ο κ. Αυγενάκης και εξήγησε: «Η Νέα Δημοκρατία, πριν λίγες μέρες, παρουσίασε ένα πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα που στοχεύει να πετύχει αυτό ακριβώς που δηλώνει το όνομα του: "Ισχυρή Ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα", δίχως τοξικότητα, αλλά ενωμένοι και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Και το πρόγραμμα αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αποτέλεσμα διαλόγου με τους πολίτες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που έχει βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Παράλληλα, ο βουλευτής σημείωσε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ είναι ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο, σε όλους τους τομείς, στην οικονομία, τη φορολογία, την παιδεία, την υγεία, και φυσικά την ασφάλεια. «Ιδιαίτερα η ασφάλεια έχει μεγάλη σημασία για τη ΝΔ, καθώς είναι το αίσθημα ανασφάλειας που νιώθει καθημερινά ο πολίτης και η κοινωνία τραυματίζει την ίδια τη δημοκρατία», τόνισε.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στην οικονομία της Ελλάδας, παρομοιάζοντάς την με ελατήριο κλεισμένο και περιορισμένο, «που αναζητά την ευκαιρία να ελευθερωθεί και να εκτιναχθεί. Και αυτό θα κάνει την 8η Ιουλίου με τη ΝΔ στη διακυβέρνηση του τόπου. Το είδαμε και την επόμενη των ευρωεκλογών, πώς οι αγορές αντέδρασαν, έστειλαν θετικό μήνυμα στην νίκη της Νέας Δημοκρατίας».

Σε ό,τι αφορά την εντολή στις 7 Ιουλίου επισήμανε: «Έλλειψη ισχυρής εντολής, έλλειψη αυτοδυναμίας, θα σημαίνει αδυναμία ισχυρής και σταθερής ανάπτυξης, πράγμα επιζήμιο όχι για τη ΝΔ, αλλά για τη χώρα μας, που τα τελευταία χρόνια έζησε τι σημαίνει να συγκυβερνούν δύο κόμματα χωρίς ξεκάθαρους κοινούς στόχους. Στις 7 Ιουλίου, λοιπόν, ζητάμε από τους πολίτες να δώσουν στη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη μία ισχυρή εντολή, για να αποφύγουμε τις περιπέτειες και να πάμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι μπροστά».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER