Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 13:20

Νίκος Παππάς: Πρέπει να στρατεύσουμε τον κόσμο που είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από την
Νίκος Παππάς: Πρέπει να στρατεύσουμε τον κόσμο που είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρέπει να «χτίσει» την επόμενη μέρα επενδύοντας στην αυτοδιοίκηση και τα συνδικάτα εξέφρασε ο πρώην υπουργός, νυν βουλευτής Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105,5» υποστήριξε αρχικά ότι η νέα κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν ήδη «δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής, τα οποία είναι συμβατά με τις προβλέψεις που είχαμε κάνει προεκλογικά». Οι προβλέψεις αυτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εξήγησε, ήταν η «κοινωνική και οικονομική αντιμεταρρύθμιση με ένα επικοινωνιακό περίβλημα “νόμου και τάξης”».

Παππάς: Να στρατεύσουμε τον κόσμο που είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συνέχεια, ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι «τα στελέχη της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη υποστηρίζουν ότι η χώρα το 2012-2014 ήταν “παράδεισος μεταρρυθμίσεων”. Θέλουν μια τεμπέλικη επιχειρηματικότητα που βασίζεται μονάχα στη μείωση του κόστους παραγωγής».

Καταλήγοντας, ο κ. Παππάς σημείωσε ότι ο ιστορικός ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «να δημιουργήσουμε ένα κόμμα ισχυρό με παρουσία στην αυτοδιοίκηση, τα συνδικάτα, την κοινωνία των πολιτών. Πρέπει να στρατεύσουμε τον κόσμο που είναι κοντά μας».

Να σημειωθεί ότι προ ημερών προκλήθηκαν σφοδρές αντιδράσεις από μια δήλωση του βουλευτή Γιώργου Τσίπρα, ο οποίος προανήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναβγεί στους δρόμους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER