Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 15:11

Π. Σκουρλέτης: Μέσα από το συνέδριο θα σκιαγραφήσουμε την ταυτότητα της σύγχρονης Αριστεράς

Γράφτηκε από την
Π. Σκουρλέτης: Μέσα από το συνέδριο θα σκιαγραφήσουμε την ταυτότητα της σύγχρονης Αριστεράς

«Με τον Αλέξη Τσίπρα πορευόμαστε μαζί σχεδόν από τις πρώτες μέρες που ανέβαλε πρόεδρος έχοντας κατακτήσει μια ειλικρινή συντροφική σχέση» δηλώνει, σε συνέντευξή του στην «Αυγή» ο γραμματέας της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας δημοσιεύματα που τον αφορούν.

Ο γραμματέας της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ακόμη: «Το θέμα δεν είναι μόνο προσωπικό, αλλά νομίζω πως απέναντι σε τέτοιες πρακτικές πρέπει να αντιτάξουμε τον ανοικτό συντροφικό διάλογο».

Αναφερόμενος στο κόμμα ο κ. Σκουρλέτης δηλώνει ότι «δεν έχουμε ανάγκη μόνο από οπαδούς, παρακολουθητές, αλλά από κάτι πολύ περισσότερο. Για μας, η έννοια της ενεργού συμμετοχής στην πολιτική εμπεριέχει την ανθρώπινη επαφή, τη συλλογικότητα και τις δημοκρατικές αξίες».

Ακόμη, ο Πάνος Σκουρλέτης, στη συνέντευξή του σημειώνει: «Μέσα από ένα μαζικό και ανοικτό συνέδριο, θα πρέπει να σκιαγραφήσουμε την ταυτότητα της σύγχρονης Αρεστεράς».

Τέλος, ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «έχοντας διαμορφώσει πλέον ένα ακραία νεοφιλελεύθερο και αντικοινωνικό στίγμα, χαρακτηρίζεται από υπερσυγκεντρωτισμό στη δομή της».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


NEWSLETTER