Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 18:40

Νovartis: Έρχεται προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο

Γράφτηκε από την
Νovartis: Έρχεται προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο

Ο πρωθυπουργός εξηγεί γιατί δεν θέλει τη δίωξη του Αλέξη Τσίπρα, αλλά κάνει προανακριτική για τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβερνητική πλειοψηφία θα εισηγηθεί τη συγκρότηση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης με αντικείμενο την αναζήτηση ευθυνών του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, στην υπόθεση Novartis.

«Η στάση μας στο θέμα είναι θεσμική, δημοκρατική και υπεύθυνη», αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας. «Ο κ. Τσίπρας έχει αναμφισβήτητα πολιτικές ευθύνες αλλά οι πολιτικές ευθύνες κρίνονται στις εκλογές» τονίζουν οι ίδιες πηγές.

«Εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια. Οι πρωθυπουργοί κρίνονται στις κάλπες, στις συνειδήσεις των πολιτών και στις σελίδες της Ιστορίας» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με συνεργάτες του.

Την ανακοίνωση για τη συγκρότηση της προκαταρκτικής επιτροπής θα κάνει την Τετάρτη ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η συζήτηση για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο θα ξεκινήσει στη Βουλή μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER