Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 18:54

ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής: Διπλά δειλός ο Μητσοτάκης

Γράφτηκε από την
ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής: Διπλά δειλός ο Μητσοτάκης

«Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη» τονίζουν κομματικές πηγές.

Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται για προανακριτική επιτροπή με αντικείμενο την αναζήτηση ευθυνών του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis, ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω άτυπης ενημέρωσης κάνει λόγο για «φαρσοκωμωδία».

«Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια» αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο νέος φθηνός τακτικισμός που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο κ. Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου, είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα. Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη» προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

«Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κ. Σαμαράς στη μήνυσή του και να μη ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει. Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία» καταλήγουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER