Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 20:10

Κασσελάκης: «Οι Αυτιάδες διαφημίζουν τον πατριωτισμό τους με χουντικά συνθήματα»

Τη δική του απάντηση στα προεκλογικά συνθήματα του Γιώργου Αυτιά έδωσε μέσω βίντεο στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την οικογένεια, την εκκλησία και την πατρίδα, ενώ παράλληλα «χουντικά συνθήματα» από «Αυτιάδες αυτού του τόπου».

Ο Στέφανος Κασσελάκης προφανώς αναφέρθηκε στο σύνθημα που επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία ο δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, που δεν είναι άλλο από το «πατρίδα, θρησκεία οικογένεια», αναφέρει το reader.

«Ξέρετε πολύ καλά ότι ακόμα και στις εκμυστηρεύσεις μου, στις αφηγήσεις μου, στις προσωπικές στιγμές που συνθέτουν τη ζωή μου, είμαι ο εαυτός μου. Ξέρετε πια την καρδιά μου. Απέναντι, αυτοί που πάντα φωνάζουν», τόνισε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης..

«Όταν παρέλασα. Επειδή νομίζουν ότι τους ανήκει η πατρίδα. Όταν είπα το πιστεύω στη Νέα Υόρκη, επειδή πιστεύουν ότι τους ανήκει η θρησκεία. Και φυσικά, πάντα τούς ανήκει η οικογένεια. Όταν με την πολιτική τους, κάνουν αδύνατο σε νέο κόσμο, να αρχίσει οικογένεια», συμπλήρωσε.

Κασσελάκης: «Η διαίρεση τελειώνει εδώ»

«Λοιπόν, σας έχω νέα. Η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη δεξιά τελειώνει εδώ. Η διαίρεση των Ελλήνων από τη Δεξιά, τελειώνει εδώ», σημείωσε στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε επίσης:

«Οι προοδευτικοί άνθρωποι έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα τους.
Οι προοδευτικοί άνθρωποι πασχίζουν καθημερινά για τα παιδιά τους.
Οι προοδευτικοί άνθρωποι έχουν προσωπικό δικαίωμα στην πίστη τους».
Κασσελάκης: «Οι Αυτιάδες αυτού του τόπου»
«Τι σημαίνει πρόοδος; Ότι δεν έχεις ανάγκη να διαφημίσεις τον πατριωτισμό σου με χουντικά συνθήματα όπως οι Αυτιάδες αυτού του τόπου», πρόσθεσε.

«Τι σημαίνει πρόοδος; Όταν μπορεί μέσα σου να πιστεύεις βαθιά, αλλά ως πολίτης πιστεύεις επίσης βαθιά στον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας. Με διάλογο, με αγάπη, με συναίνεση. Ξεκινάμε για την πρόοδο», επεσήμανε.