Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 19:47

Υποψηφιότητα με αιχμές από Μεϊμαράκη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Υποψηφιότητα με αιχμές από Μεϊμαράκη

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, που συνοδευόταν και από τις 50 απαραίτητες υπογραφές, κατέθεσε και επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.«Να σας ανακοινώσω ότι πριν από μία ώρα κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας»,  είπε  ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά την διάρκεια τη συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε.

Αιχμές για άλλα στελέχη

«Ήξερα τις δυσκολίες που υπήρχαν, την κακή ψυχολογία μετά το δημοψήφισμα, αλλά και την οργανωτική διάλυση που υπήρχε αλλά ανέλαβα αυτό το βαρύ φορτίο με μεγάλη ευθύνη. Αντιθέτως, κάποιοι άλλοι αφού εκμεταλλεύτηκαν την Νέα Δημοκρατία, τους τίμησε η Νέα Δημοκρατία, έγιναν υπουργοί και υφυπουργοί των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, την εγκατέλειψαν. Και κάποιοι θα έλεγα σήμερα συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι άλλοι έμειναν αμέτοχοι τα τελευταία χρόνια στα νεοδημοκρατικά δρώμενα επειδή το κομματικό χρώμα είχε θαμπώσει».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε επίσης ότι νιώθει ταυτισμένος με την Νέα Δημοκρατία και ότι την έχει υπηρετήσει με όλους του Προέδρους της, ενώ συμπλήρωσε ότι φιλοδοξεί να ανανεώσει και να χτίσει το κόμμα και όχι να το γκρεμίσει.

Την Παρασκευή οι υποψηφιότητες Μητσοτάκη – Τζιτζικώστα

Στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής, θα καταθέσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Συγγρού.

Αύριο επίσης, σε κατάθεση της δικής του υποψηφιότητας θα προχωρήσει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πηγή: topontiki.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER