Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 11:54

Ν. Νικολόπουλος: "Λευκή εντολή δεν θα δώσουμε"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ν. Νικολόπουλος: "Λευκή εντολή δεν θα δώσουμε"

«Λευκή εντολή δεν θα δώσουμε» δήλωσε στον Αντ1 ο Νίκος Νικολόπουλος, ερωτηθείς για εάν θα ψηφίσει τα μέτρα που έρχονται και τόνισε ότι η ψήφος του «είναι δεδομένη στην ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά στα προαπαιτούμενα που έρχονται δεν είναι».

Ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε πως «σήμερα αποφασίζονται τα 48 προαπαιτούμενα και πρέπει όλοι να μελετήσουμε το 1, 2, 22, 25 και 33. Δεν θα ήθελα να στείλω στο απόσπασμα 20.000 δανειολήπτες. Πρέπει να δούμε αν θα ανακεφαλαιοποιήσουμε τις τράπεζες με δημόσιο χρήμα και να βγάλουν στο σφυρί τις πρώτες κατοικίες».

Ερωτηθείς εάν παίρνει αποστάσεις από την κυβέρνηση, εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του, προσθέτοντας ότι θέλει να στηρίξει «με κριτική διάθεση και διαφορετική πολιτική κίνηση». «Θέλω να στηρίξω την παρούσα κυβέρνηση, αλλά να περιορίσουμε τα όσα έρχονται» σημείωσε.

«Λευκή εντολή δεν θα δώσουμε. Αν πω ότι είναι δεδομένη, τότε να στείλω και μία εξουσιοδότηση και να μην πηγαίνω» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην ερώτηση εάν παίρνει αποστάσεις και από το κόμμα του, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Νικολόπουλος εκτίμησε ότι ο πρόεδρός του στις τελευταίες εκλογές «έχει πει στον Τσίπρα τις κόκκινες γραμμές μας και το δικό μας σύνθημα ήταν ότι κανένα σπίτι δεν θα πάει στα χέρια των τραπεζών».

Μιλώντας για την απουσία του χθες στη Βουλή, υποστήριξε: «Πολλές φορές η απουσία είναι πιο ισχυρή από την παρουσία» και δικαιολόγησε την κίνησή του λέγοντας ότι επρόκειτο για «μία ηχηρή διαμαρτυρία για όσα έγιναν, μία προειδοποίηση για όσα έρχονται».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER