Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 14:05

Στ. Κοντονής: "Θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε την αξία της άθλησης"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στ. Κοντονής: "Θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε την αξία της άθλησης"

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, επισκέφτηκε σήμερα το 3ο Γυμνάσιο Βριλησσίων, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Ο κ. Κοντονής δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους μαθητές, που φάνηκαν ενημερωμένοι σε όλα τα θέματα της αθλητικής επικαιρότητας. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά αγώνα επίδειξης ξιφασκίας μεταξύ δύο μαθητριών, οι οποίες ανέλυσαν και τον τρόπο που αγωνίζονται οι αθλητές της ξιφασκίας, αλλά και τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα.

«Θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε την αξία της άθλησης, καθώς μέσω αυτής έχουμε πολλαπλή ωφέλεια, τόσο σε ό,τι αφορά την εκγύμναση του σώματος μας, αλλά και τη διάπλαση της προσωπικότητάς μας. Ο αθλητισμός είναι ένας τομέας στον οποίο οφείλουμε να δίνουμε τη δέουσα προσοχή. Εσείς παιδιά τώρα σε αυτήν την ηλικία έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε τον αθλητισμό με την κατάκτηση της γνώσης. Ο δρόμος της γνώσης είναι ένας δύσκολος και διαρκής αγώνας και ο αθλητισμός μπορεί να σας δώσει τα παραδείγματα για να πετύχετε τους στόχους σας», είπε ανάμεσα σε άλλα ο υφυπουργός στην ομιλία του προς τους μαθητές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER