Δευτέρα, 30 Μαϊος 2016 12:52

Γεννηματά: "Θα υπερασπίσουμε τον δημόσιο χαρακτήρα των συγκοινωνιών"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Γεννηματά: "Θα υπερασπίσουμε τον δημόσιο χαρακτήρα των συγκοινωνιών"

Την επισκευαστική βάση των Οδικών Συγκοινωνιών (ΟΣΥ) στον Ρέντη επισκέφθηκε το πρωί η Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη από τους βουλευτές Γιάννη Μανιάτη και Εύη Χριστοφιλόπουλου, τον εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη, τον υπεύθυνο Μεταφορών και Δικτύων Λαμπρό Ρώσση, τον υπεύθυνο Συνδικαλιστικού Γιώργο Βασιλόπουλο και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Δημήτρη Καρύδη.

Η κ. Γεννηματά συναντήθηκε με την πρόεδρο Ζωή Γεωργίου και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΣΥ, Γεώργιο Αναγνωστόπουλο. Αμέσως μετά δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι «στην πρώτη γραμμή της μάχης, μαζί με τους εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες, για να υπερασπιστούμε δημόσιες ποιοτικές αστικές συγκοινωνίες».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «όπως το 1990 επί Μητσοτάκη έτσι και σήμερα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα αντισταθούμε στο ξεπούλημα των δημοσίων αστικών συγκοινωνιών σε ιδιώτες κερδοσκόπους».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι, μέσα στο 2014, υπήρξε ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού, συντονισμού, που μείωσε τα ελλείμματα και δημιούργησε λειτουργικό πλεόνασμα μειώνοντας μάλιστα το εισιτήριο για τους πολίτες.

«Δυστυχώς, μετά από 1,5 χρόνο ΣΥΡΙΖΑ, τα ελλείμματα επέστρεψαν, η απαξίωση είναι φανερή στην καθημερινότητα του πολίτη, γιατί λιγότερα λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους, οι προσλήψεις που είχαν εγκριθεί από το 2014 δεν προχωρούν, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, οι εργαζόμενοι απαξιώνονται και όλα αυτά υπηρετούν ένα σχέδιο απαξίωσης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών που θα αποτελέσει το άλλοθι για το ξεπούλημά τους» σημειώσε η κ. Γεννηματά.

APE-MPE

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER