Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 16:51

Κλείσιμο στρατοπέδων για να σωθούν τα ειδικά μισθολόγια προανήγγειλε ο Καμμένος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κλείσιμο στρατοπέδων για να σωθούν τα ειδικά μισθολόγια προανήγγειλε ο Καμμένος

Τα κονδύλια που πηγαίνουν για τη λειτουργία «αχρείαστων» στρατοπέδων θα αποτελέσουν το δημοσιονομικό ισοδύναμο για να περισωθούν τα μισθολόγια των ενστόλων.

Το κλείσιμο «αχρείαστων» στρατοπέδων ως δημοσιονομικό ισοδύναμο για την διάσωση των ειδικών μισθολογίων των ένστολων προανήγγειλε ο κ. Πάνος Καμμένος.

Με παρέμβασή του στην Βουλή και απαντώντας στην κριτική που του άσκησε νωρίτερα ο κ. Γιάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ) υποστήριξε ότι τα χρήματα για την «σωτηρία» των ειδικών μισθολογίων θα έρθουν από «εξοικονομήσεις που αφορούν ρουσφέτια. Δεν απειλείται η Καλαμάτα από τον Ομέρ Βρυώνη για να έχει στρατεύματα που φυλάνε το γραφείο του κ. Σαμαρά» ενώ επέκτεινε τους σχεδιασμούς και σε άλλες περιοχές λέγοντας « δεν χρειάζεται να πληρώνουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να εξυπηρετηθούν τοπικά συμφέροντα». 

Πρόσθεσε δε ότι «εκτός από τον κωδικό 6900 υπάρχουν και  κωδικοί που θα παίρνουν πίσω τα κλεμμένα από εταιρίες που καταδικάστηκαν στη Γερμανία τελεσίδικα γιατί  αποδείχτηκε ότι δωροδόκησαν πολιτικούς και σήμερα λένε πως θέλουν να επιστρέψουν τα κλεμμένα».

Πηγή: protothema.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER