Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 16:38

Αλαβάνος: Αδίκημα με ποινικές διαστάσεις το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από την
Αλαβάνος: Αδίκημα με ποινικές διαστάσεις το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ούτε επί της χούντας του Παπαδόπουλου, της κυβέρνησης Μεταξά και της βαυαροκρατίας δεν εκχωρήθηκε η δημόσια περιουσία σε έναν οργανισμό που ελέγχεται από ξένους, είπε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού.

Την εκτίμηση ότι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας που κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ίσως αποτελεί αδίκημα με ποινικές διαστάσεις εξέφρασε ο Αλέκος Αλαβάνος.

Ούτε επί της χούντας του Παπαδόπουλου, της κυβέρνησης Μεταξά και της βαυαροκρατίας δεν εκχωρήθηκε η δημόσια περιουσία σε έναν οργανισμό που ελέγχεται από ξένους, είπε ο κ. Αλαβάνος και εξήγησε ότι η ενέργεια αυτή αντίκειται στο άρθρο 106 του Συντάγματος.

«Το κράτος μπορεί να πουλήσει, αλλά τέτοια διάσταση είναι εντελώς έξω από το πλαίσιο του Συντάγματος και γίνεται για ιδιοτελείς λόγους» πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού.

«Ακόμα και οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά αντιστάθηκαν κάπως και δεν φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο» συμπλήρωσε.

Στην παρατήρηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι «πολιτικά παιδιά» ο κ. Αλαβάνος αντέδρασε λέγοντας ότι «δεν δέχομαι ότι αυτοί είναι πολιτικά παιδιά μου» προσθέτοντας ότι «και ο Θεός έβαλε στους μαθητές του τον Ιούδα».

Κατηγόρησε, δε, τον Αλέξη Τσίπρα ότι διέψευσε τις προσδοκίες και γελοιοποίησε την Αριστερά.

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER