Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 10:36

Ετοιμάζεται το “Coming to America 2”

Γράφτηκε από την
Ετοιμάζεται το “Coming to America 2”

Η Paramount Pictures ετοιμάζει σίκουελ της κωμωδίας «Coming to America» του 1988, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Έντι Μέρφι θα επανέλθει στον ρόλο του πρίγκιπα της αφρικανικής χώρας Ζαμούντα.

Από την Paramount Pictures έχουν προσληφθεί ως σεναριογράφοι οι Barry Blaustein και David Sheffield, οι οποίοι υπέγραψαν το σενάριο και της πρώτης ταινίας «Coming to America» μαζί με τον Έντι Μέρφι, σύμφωνα με το EW.

Ο Τζον Λάντις ήταν ο σκηνοθέτης της cult κωμωδίας του 1988, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Αρσένιο Χολ, Τζέιμς Ερλ Τζόουνς και Σάρι Χέντλεϊ.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter την παραγωγή θα αναλάβει o Κέβιν Μίσερ, ο οποίος ήταν παραγωγός του ριμέικ το 2013 της ταινίας «Carrie».

Το project είναι στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης και δεν είναι σαφές αν ο Έντι Μέρφι θα υποδυθεί και πάλι το ρόλο του Akeem Joffer, πάμπλουτου Αφρικανού πρίγκιπα που ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη με τον ακόλουθό του για να βρει μια ανεξάρτητη σύζυγο.

Εκπρόσωποι του Έντι Μέρφι δεν απάντησαν σε αίτημα να σχολιάσουν τις προθέσεις του.

Τον περασμένο μήνα στον λογαριασμό του ηθοποιού στο Twitter ένα tweet προϊδέαζε για πιθανό σίκουελ της ταινίας, λίγο αργότερα όμως εξαφανίστηκε ο λογαριασμός.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER