Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 11:28

Έρχεται η... θηλυκή συμμορία των 11

Γράφτηκε από την
Έρχεται η... θηλυκή συμμορία των 11

Στο ριμέικ της ταινίας «Η συμμορία των Έντεκα» (Ocean's Eleven) αλλά με τη «θηλυκή» εκδοχή θα πρωταγωνιστήσει η Σάντρα Μπούλοκ.

Σύμφωνα με την Indiewire blog Playlist, η ηθοποιός συζητάει για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, χωρίς να υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για το ποιες άλλες γυναίκες ηθοποιοί θα συμμετάσχουν στη… συμμορία, αλλά πολλοί στοιχηματίζουν ότι για τη «θηλυκή» εκδοχή της ταινίας μπορεί να υπογράψει και η Τζένιφερ Λόρενς, καθώς ο σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Γκάρι Ρος που σκηνοθετεί και τους «Αγώνες Πείνας».

Η σεναριογράφος της ταινίας Ολίβια Μιλκ ήδη έχει ξεκινήσει να γράφει το σενάριο, καθώς η ίδια έχει γράψει άλλες δύο ταινίας για γυναίκες πρωταγωνίστριες την ταινία «Little Women» και την «Queen & Country».

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, ο Στίβεν Σόντερμπεργκ, που σκηνοθέτησε την τριλογία της «Συμμορίας» και ο παραγωγός Τζέρι Γουάιντραουμπ συζητούσαν για τη «θηλυκή» εκδοχή της ταινίας ήδη από πέρυσι. Ο θάνατος όμως του Γουάιντραουμπ το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγε πίσω τις συζητήσεις, αν και η Μιλκ έχει ήδη παραδώσει ένα σχέδιο του σεναρίου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη ταινία που το ριμέικ της θα έχει… γυναικεία εκδοχή. Ήδη βρίσκεται προς υλοποίηση η «γυναικεία» εκδοχή της ταινίας Γκόστμπαστερς με πρωταγωνίστριες την Κρίστεν Γουίγκ, την Μελίσα ΜακΚάρθι, την Κέιτ ΜακΚίνον και την Λέσλι Τζόουνς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER