Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 15:52

Έρχεται το prequel του Χάρι Πότερ (Φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Έρχεται το prequel του Χάρι Πότερ (Φωτογραφίες)

Έχετε επιθυμήσει τα μαγικά ραβδιά, τις ιπτάμενες σκούπες, τα ξόρκια και τα βιβλία μαγείας; Σας λείπει ο Χάρι Πότερ και οι περιπέτειες της παρέας του, σε σκοτεινά δρομάκια, δάση και δωμάτια με μυστικές πόρτες;

Μην ανησυχείτε, ο κόσμος του Χάρι Πότερ επιστρέφει σε μία prequel ταινία με τίτλο "Fantastic Beasts and Where to Find Them" (Φανταστικά Κτήνη και πού Βρίσκονται).

Από το Entertainment Weekly κυκλοφόρησε μία συλλογή φωτογραφιών από τα γυρίσματα της νέας ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2016, με τον Έντι Ρέντμεϊν (Η Θεωρία των Πάντων), στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην ταινία θα παίξουν επίσης η Κάθριν Γουότερστον, (Steve Jobs), ο Κόλιν Φάρελ (True Detective) και η Σαμάνθα Μόρτον (Minority Report), ενώ ήδη έχουν δημιουργηθεί και οι σελίδες της νέας ταινίας στα social media, αλλά και το λογότυπό της.

Η ιστορία της ταινίας διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη το 1926, όπου λειτουργεί το μαγικό Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αλλά όσον αφορά την πραγματική πλοκή, κανείς ακόμα δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες. Το  "Fantastic Beasts and Where to Find Them" είναι κάτι περισσότερο από μία συλλογή από «κτήνη». Είναι ένας οδηγός χαρακτήρων της ιστορίας. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι θα δείξει το πώς ήταν η μαγεία την δεκαετία του ‘20 στην Αμερική.

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας:


NEWSLETTER