Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 15:35

Ο Ryan Gosling πρωταγωνιστής του "Blade Runner 2"

Γράφτηκε από την

Την επιτυχημένη αναβίωση των κινηματογραφικών σειρών "Mad Max" και "Terminator", φαίνεται ότι έχουν ζηλέψει οι παραγωγοί της ταινίας "Blade Runner" και αποφάσισαν να γυρίσουν τη συνέχειά της.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και πλέον είναι γεγονός ότι πρωταγωνιστής του sequel της ταινίας θα είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ενώ ο Χάρισον Φορντ, που πρωταγωνιστούσε στην ομώνυμη ταινία δράσης του ’80, επιστρέφει σε μία επανάληψη του ρόλου του ως Ρικ Ντέκαρντ. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2016.

Η Warner Bros, έχει πάρει τα πλήρη δικαιώματα του franchise σε διεθνές επίπεδο και είναι αυτή που θα αποφασίσει την ημέρα της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας.

Το Blade Runner είναι μια αμερικανική ταινία του 1982 επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ, και με πρωταγωνιστές τους Χάρισον Φορντ, Ράτγκερ Χάουερ, Σον Γιανγκ, και Εντούαρντ Τζέιμς Όλμος. Το σενάριο είναι γραμμένο από τους Χάμπτον Φάνσερ και τον Ντέιβιντ Πίπλς και πρόκειται για διασκευή του μυθιστορήματος του Φίλιπ Κ. Ντικ «Ηλεκτρικό Πρόβατο», που έγραψε το 1968.

Η ταινία απεικονίζει το Λος Άντζελες στο μακρινό 2019 για το 1968, αλλά κοντινό για μας στην οποία μαζί με τους ανθρώπους «ζουν» και εργάζονται ανθρώπινα αντίγραφα. Ένας αστυνομικός που ανήκε στις ειδικές ομάδες εξόντωσης ανδροειδών, αναλαμβάνει να «αποσύρει» πέντε προηγμένης τεχνολογίας ανθρωπόμορφα ρομπότ, που έχουν δραπετεύσει από μια μακρινή αποικία και έχουν έρθει στο Λος Άντζελες, ζητώντας πίστωση χρόνου από εκείνον που τα δημιούργησε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ