Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 12:36

Αλλαγές στην επίσημη πρεμιέρα του "The Hunger Games: Επανάσταση - Μέρος II"

Γράφτηκε από την

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, που στοίχησαν τη ζωή σε τουλάχιστον 129 ανθρώπους, ενώ εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο το Hollywood.

Έτσι το τελευταίο μέρος της κινηματογραφικής σειράς «Αγώνες Πείνας: Επανάσταση - Μέρος 2» (The Hunger Games: Mockingjay - Part 2), τροποποιεί το πρόγραμμα της επίσημης πρεμιέρας του στο Λος Άντζελες που θα γίνει τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε, οι συνεντεύξεις Τύπου και το «κόκκινο χαλί», που θα διαρκούσαν περίπου δύο ώρες ακυρώθηκαν. Αντ’ αυτών, οι ηθοποιοί της ταινίας, συμπεριλαμβανομένων των πρωταγωνιστών: Τζένιφερ Λόρενς, Λίαμ Χεμσγούορθ, Ελίζαμπεθ Μπανκς και Τζος Χάτσερσον, κατά πάσα πιθανότητα θα χαιρετήσουν μόνο τους θαυμαστές που θα είναι συγκεντρωμένοι και θα φωτογραφηθούν μαζί τους πριν την έναρξη της ταινίας.

«Από σεβασμό για τα πολύ πρόσφατα γεγονότα στο Παρίσι, έχουμε αποφασίσει να τροποποιήσουμε την διαδικασία του "κόκκινου χαλιού" μας και δεν θα δοθούν οι συνεντεύξεις για το Mockingjay 2 στην πρεμιέρα της Δευτέρας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

Επισημαίνεται δε ότι «το υπόλοιπο της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί, προς τιμήν των θαυμαστών της κινηματογραφικής σειράς που έχουν υποστηρίξει όλες τις ταινίας με πάθος». Πάντως, στην Avant Premiere όλο το cast καρφίτσωσε κορδέλες στα χρώματα της τρικολόρ δίπλα στο «κοτσύφι».

Το δεύτερο μέρος της ταινίας «Επανάσταση», με το οποίο ολοκληρώνεται η κινηματογραφική σειρά των «Αγώνων Πείνας», μας προσγειώνει στην πρώτη γραμμή του πυρός, με τον εμφύλιο πόλεμο στην Πάνεμ να μαίνεται. Η ηρωίδα Κάτνις (Τζένιφερ Λόρενς), το σύμβολο αντίστασης ενάντια στην τυραννική κεντρική εξουσία, αντιμετωπίζει τον πρόεδρο Σνόου (Ντόναλντ Σάδερλαντ) σε μια εντυπωσιακή τελική αναμέτρηση.

Μαζί με τους πιστούς της φίλους, θα προσπαθήσουν να δολοφονήσουν τον αρχηγό της Κάπιτολ, ο οποίος δεν έχει καμία διάθεση φυσικά να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Φονικές παγίδες, πανίσχυροι εχθροί και ηθικά διλήμματα συνθέτουν το ζοφερό σκηνικό μέσα από το οποίο η Κάτνις πρέπει να βγει για μια ακόμη φορά νικήτρια.

Η ταινία θα προβάλλεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 26 Νοεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER