Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 10:47

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προκηρύσει ακρόαση για νέα όπερα για παιδιά

Γράφτηκε από την
Η Εθνική Λυρική Σκηνή προκηρύσει ακρόαση για νέα όπερα για παιδιά

Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής προκηρύσσει ακρόαση για τις ανάγκες της παραγωγής της νέας όπερας για παιδιά του Θοδωρή Αμπαζή «Ο πρίγκιπας Ιβάν και το πουλί της φωτιάς», που θα παρουσιαστεί την καλλιτεχνική περίοδο 2017-2018.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Ολύμπια» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ακαδημίας 59, στις 7 Μαρτίου 2017 και ώρες 11:00- 17:00. Εάν κριθεί απαραίτητο από τον αριθμό των συμμετεχόντων, οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν και στις 8 Μαρτίου 2017, κατά τις ίδιες ώρες.

Η ΕΛΣ ενδέχεται να καλέσει μονωδούς σε δεύτερη ακρόαση σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρουσιάσουν δύο αποσπάσματα, ένα από το διεθνές και ένα από το ελληνικό ρεπερτόριο του 20ού και 21ου αιώνα, από προτεινόμενο ρεπερτόριο της ΕΛΣ είτε της επιλογής τους από το συγκεκριμένο ρεπερτόριο.

Οι συμμετέχοντες καλούνται επίσης να προετοιμάσουν το απόσπασμα από το λιμπρέτο του έργου το οποίο μπορούν να κατεβάσουν, μαζί με το έντυπο της αίτησης, από το www.nationalopera.gr

Η Επιτροπή Ακρόασης έχει τη διακριτική ευχέρεια να συντομεύσει την ακροαματική διαδικασία. Επίσης, η ακρόαση θα βιντεοσκοπηθεί για αρχειακούς λόγους.

Η τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι την Παρασκευή 3/3/2017, στις 14.00.

Για περισότερες πληροφορίες εδώ

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER