Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 12:00

Ο γιος του Σβαρτζενέγκερ μιλά για τα παιδικά του χρόνια

Γράφτηκε από την
Ο γιος του Σβαρτζενέγκερ μιλά για τα παιδικά του χρόνια

Ο Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός, αλλά είναι ικανοποιημένος που είχε μία συνηθισμένη ζωή προτού οδηγηθεί στο Χόλιγουντ.

Το 2013 εμφανίστηκε στο video clip του single της Αριάνα Γκράντε «Right There» και στη συνέχεια συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Scream Queens του 2015.

Τώρα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο εφηβικό δράμα «Midnight Sun» με θέμα τη ρομαντική ιστορία μεταξύ του Τσάρλι (Σβαρτζενέγκερ) και της Κέιτι (που υποδύεται η Μπέλα Θορν), η οποία έχει ένα γενετικό πρόβλημα που δεν της επιτρέπει να βγαίνει στο φως του ήλιου.

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Midnight Sun», στη Νέα Υόρκη, ο Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ δήλωσε στο «W» ότι, ενώ οι γονείς του - η δημοσιογράφος Μαρία Σράιβερ και ο ηθοποιός, πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ - πάντα τον στήριζαν στους στόχους του στον κινηματογράφο, ήθελαν να έχει κανονική παιδική ηλικία και εφηβεία.

Τον ενθάρρυναν να σπουδάσει και φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας. Ο 24χρονος ηθοποιός παραδέχεται ότι, ακόμη κι αν είναι απόγονος αστέρων του Χόλιγουντ -τα γονίδια των Κένεντι είναι ισχυρά από την πλευρά της μητέρας του και ο πατέρας του δεν είναι γνωστός μόνο ως ήρωας ταινιών δράσης, αλλά και ως πρώην κυβερνήτης- είναι ευγνώμων που είχε κανονικές εμπειρίες ως παιδί της Καλιφόρνιας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER