Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 10:11

Ξεκινά σήμερα το 6ο Festival Γαλάτιστας

Γράφτηκε από την
Ξεκινά σήμερα το 6ο Festival Γαλάτιστας

Ξεκινά σήμερα το 6ο Festival Γαλάτιστας στη Χαλκιδική, μία πρωτοβουλία των νέων της περιοχής με στόχο τις μουσικές αναζητήσεις και συμμάχους το ρυθμό το χορό, το κέφι και τους καλλιτέχνες, σε ένα καταπράσινο σκηνικό.

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο ( 3 & 4 Αυγούστου) οι νέοι της Γαλάτιστας αποδεικνύουν πως “ αν σηκώσεις τα μανίκια, προσφέρεις προσωπικό κόπο και χρόνο, μπορείς να εξαπλώσεις τη διασκέδαση πέρα από τα συνηθισμένα και συγχρόνως να διαφημίσεις τον τόπο σου” λένε χαρακτηριστικά οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Τη γιορτή που έγινε κομμάτι του καλοκαιριού μπορεί να εντοπίσει ο επισκέπτης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, “ περιτριγυρισμένο από ηχοτόπια, διακρίνοντας το γνωστό δέντρο, στη σκιά του οποίου ξεπροβάλλει η μουσική σκηνή με τους καλλιτέχνες και το κοινό να απογειώνεται στο ρυθμό του”.

Σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου, το Φεστιβάλ υποδέχεται το μουσικό συγκρότημα Bliss Band . Το Σάββατο 4 Αυγούστου ο Thodoris Triantafillou θα μυήσει στα ανήσυχα μονοπάτια της ηλεκτρονικής μουσικής. Την βραδιά θα ανοίξει ο HOLOMONE με δείγματα δίσκων βινυλίου από τις δεκαετίες του '60 και του '70 βελούδινες γραμμές μπάσων, αναλογικές synths και groovy τύμπανα .

ΑΠΕ - ΜΠΕ


NEWSLETTER