Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 09:41

«Μάριος Τόκας για πάντα εδώ» στο Θέατρο Βράχων

Γράφτηκε από την
«Μάριος Τόκας για πάντα εδώ» στο Θέατρο Βράχων

Συναυλία - αφιέρωμα στο μεγάλο Κύπριο συνθέτη Μάριο Τόκα, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν 10 χρόνια, πραγματοποιείται τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

Το μουσικό ταξίδι στη σκιά των βράχων του Βύρωνα περιλαμβάνει σπουδαίες μελωδίες του Μάριου Τόκα που «σημάδεψαν» το ελληνικό πεντάγραμμο. Τραγούδια για τον έρωτα, τις χαρές και τις λύπες. «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Θάλσσες», «Λαδάδικα», «Μια στάση εδώ», «Αννούλα του Χιονιά» και «Εξαρτάται». Τραγούδια της παρέας, της φιλίας των λαών. Τραγούδια για την Ελλάδα και την Κύπρο. «Η Εθνική μας μοναξιά», «Η δική μου η Πατρίδα» και «Πενταδάχτυλος».

Τα έργα του Μάριου Τόκα «γνήσια ελληνικά» με «μελωδίες που έχουν κάτι από τον ουρανό, τη θάλασσα, τον ίδιο το βράχο του Άθω», όπως έγραψε ο μοναδικός Μίκης Θεοδωράκης θα ερμηνεύσουν οι Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώτα Νέγκα, Μπάμπης Στόκας και Βασίλης Σκουλάς.

Τους ερμηνευτές θα συνοδεύει η ορχήστρα «Μάριος Τόκας» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Παπαζαχαριάκη και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ηλία Μπενέτου.

Την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία Cricos με σύμβουλο τη σύζυγο του Μάριου Τόκα, Αμαλία και τα παιδιά του συνθέτη.

Προπώληση εισιτηρίων:

* Ηλεκτρονικά στο ticket365.gr και τηλεφωνικά στο 211 1000 365 (με απλή αστική χρέωση)

* Ηλεκτρονικά στο Viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876. Χρέωση κλήσης: 0,96 € / λεπτό (Σταθερό), 1,09 € / λεπτό (Κινητό). Σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα η Viva.gr χρεώνει 1 ευρώ ανά κράτηση (ανεξαρτήτως του αριθμού των εισιτηρίων)

 

ΑΠΕ - ΜΠΕ


NEWSLETTER