Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 15:52

«Τo μικρο σπίτι στο ποτάμι»: Μια… μεταφυσική κωμωδία για τη γυναικεία δύναμη

Γράφτηκε από την
«Τo μικρο σπίτι στο ποτάμι»: Μια… μεταφυσική κωμωδία για τη γυναικεία δύναμη

Τέσσερις άγνωστες μεταξύ τους γυναίκες συναντιούνται σε ένα κτήμα, κάπου στα βουνά της Κρήτης, για να παρακολουθήσουν ένα γυναικείο σεμινάριο μιας φημισμένης Δασκάλας.

Καθώς είναι οι μόνες Ελληνίδες -από τις 40 γυναίκες που έσπευσαν από όλον τον κόσμο να το παρακολουθήσουν- η υπεύθυνη τις βάζει να μείνουν μαζί στη σοφίτα ενός μικρού σπιτιού πλάι στο ποτάμι. Χωρίς να ξέρουν ακριβώς τι ψάχνουν να βρουν (ή να αποφύγουν) οι τέσσερις κοπέλες θα περάσουν εκεί 3 μέρες μαζί. Τρεις μέρες γέλιου, πόνου, αφοπλιστικής ειλικρίνειας και ξεκαρδιστικών ψεμάτων. Οταν συνειδητοποιήσουν όμως ότι στο σεμινάριο βρίσκεται κι ένας άντρας ανάμεσά τους τα πράγματα θα πάρουν… απρόσμενη τροπή.

«Το Μικρό Σπίτι στο Ποτάμι» της Μαριλένας Καβάζη που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή, είναι μια «μεταφυσική» κωμωδία για την γυναικεία δύναμη, την αιώνια πάλη με το άλλο φύλο και τον εαυτό μας - αλλά και για το ποτάμι της ζωής που κυλά, πάντα ορμητικά και επικίνδυνα, είτε θέλουμε να μπούμε σε αυτό είτε όχι.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Φώτης Μακρής. Σκηνικά - κοστούμια: Εύα Τρουπιώτη. Μουσική: Γιώργος Χανός. Επιμέλεια Κίνησης: Μυρτώ Χαραλάμπους. Φωτισμοί: Φώτης Μακρής. Φωτογραφία: Βίκυ Βράκα. Βοηθός σκηνοθέτη: Παναγιώτα Παπαδημητρίου. Σχεδιασμός αφίσας: Σοφία Μυτιληναίου. Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης.

Παίζουν: Κατερίνα Αγγελίτσα, Μαριλένα Καβάζη, Εύη Καρρά, Σοφία Παπαδοπούλου.

 

STUDIO ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ

Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια

Τηλ. 210 6453330

www.studiomavromihali.gr

Δευτέρα και Τρίτη στις 9 μ.μ.


NEWSLETTER