Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 21:45

Διαγωνισμός ερασιτεχνικού βίντεο από την ΕΡΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Γράφτηκε από την
Διαγωνισμός ερασιτεχνικού βίντεο από την ΕΡΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Διαγωνισμό ερασιτεχνικού βίντεο συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ραδιοφωνία (ΕΡΑ) και ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» με θέμα «Ας τελειώνουμε με τον HIV/AIDS», εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS (1η Δεκεμβρίου).

Από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, μπορούν να τραβήξουν ένα βίντεο με την κάμερα ή το κινητό τους και να στείλουν μήνυμα αισιοδοξίας για την προφύλαξη, την πρόληψη και την καταπολέμηση του στίγματος που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας που ζουν με HIV/AIDS.

Τρία προγράμματα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, το Πρώτο, το Δεύτερο Πρόγραμμα και η «Φωνή της Ελλάδας», αναλαμβάνουν την προβολή του διαγωνισμού σε όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια. Αρωγός στην πρωτοβουλία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και το υπουργείο Παιδείας, το οποίο με εγκύκλιό του προς όλα τα λύκεια της χώρας καλεί τους μαθητές να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Τα βίντεο θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση video@positivevoice.gr και ειδική επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχει εκπρόσωπος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, θα βραβεύσει τις πιο δημιουργικές και ευφάνταστες ιδέες. Οι δημιουργοί των τριών καλύτερων βίντεο θα κερδίσουν ένα tablet και δύο smartphones.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER