Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 15:48

Συμφωνίες προβολής της διαδικτυακής πλατφόρμας TRIP2ATHENS του ΞΕΕ

Γράφτηκε από την

Σε τρεις συμφωνίες, που έχουν ως στόχο τη μεγιστοποίηση της προβολής και παρέμβασης της πλατφόρμας TRIP2ATHENS στις διεθνείς και εγχώριες αγορές του τουρισμού, προχώρησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο νέος επίσημος ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός της Αθήνας και της Αττικής TRIP2ATHENS συνδέθηκε, ήδη, με την ψηφιακή πλατφόρμα της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής

Ταυτόχρονα το TRIP2ATHENS εντάχθηκε στην πλατφόρμα DiscoverGreece.com της Marketing Greece, η οποία θα προχωρήσει στην υλοποίηση διαδικτυακής καμπάνιας για την έτι περαιτέρω προώθηση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας.

Η τρίτη συμφωνία επετεύχθη με τον κινεζικό ταξιδιωτικό όμιλο «BEIJING INTERNATIONAL BLOOM TRAVEL SERVICE CORP» και αφορά την προώθηση της πλατφόρμας του ΞΕΕ στην κινεζική αγορά, δεδομένου ότι το TRIP2ATHENS παρουσιάζεται σε επτά γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ρωσικά, κινεζικά).

Υπογραμμίζεται, ότι ο «BEIJING INTERNATIONAL BLOOM TRAVEL SERVICE CORP» εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Κίνας το 2016, έχοντας συστήσει θυγατρικές εταιρείες στο Χονγκ Κονγκ και τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο εν λόγω τουριστικός οργανισμός, σε συνεργασία με το γραφείο τουρισμού Shanghai Workers' International Travel Service Co.,Ltd., δημιούργησε τις πρώτες charter πτήσεις από τη Σαγκάη προς την Ελλάδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ