Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 16:52

Πώς θα βρω την καλύτερη εταιρία για στοίχημα

Γράφτηκε από την

 

Η επιλογή στοιχηματικής εταιρίας είναι δίχως αμφιβολία μία διαδικασία που χρειάζεται σημαντική προσοχή.

Απαραίτητη θεωρείται η πρωτύτερη έρευνα για την αξιολόγηση των στοιχηματικών εταιριών και στην αντίστοιχη ενότητα https://www.foxbet.gr/axiologisi-stoiximatikon-eterion το Foxbet παρουσιάζει τους παράγοντες και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται την προσοχή μας.

Ανάμεσα στα πρώτα κριτήρια που -όχι άδικα- κοιτά η πλειοψηφία των παικτών είναι οι καλές αποδόσεις και το ύψος του πριμ καλωσορίσματος που δίνουν οι εταιρίες στα νέα μέλη. Είναι δεδομένο, ωστόσο, πως για την επιλογή εταιρίας δεν αρκούν μόνο αυτά. Πρωτεύοντα ρόλο παίζει η ασφάλεια και η αξιοπιστία της στοιχηματικής, καθώς είναι απαραίτητο τα χρήματά σας να είναι ασφαλή. Σημαντικό δείγμα αξιοπιστίας αποτελεί η Ρυθμιστική Αρχή από την οποία είναι αδειοδοτημένη η εταιρία, με τις Αρχές της Μάλτας και του Ηνωμένου Βασιλείου να αποτελούν «εγγύηση». 

Βασικό κριτήριο στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι αποτελεί το εύρος και η ποικιλία αγορών και προσφερόμενων ειδικών στοιχημάτων. Όπως είναι λογικό, ένας bookmaker που προσφέρει πολλά αθλήματα στο κουπόνι του είναι περισσότερο ελκυστικός από κάποιον που έχει «περιορισμένο» προϊόν, ενώ τη δική τους σημασία έχουν το ύψος του ελάχιστου επιτρεπτού στοιχήματος και αντίστοιχα του μέγιστου κέρδους.

Όπως και στις αγορές, οι εταιρίες που διαθέτουν Live Streaming και μεγάλη γκάμα στοιχημάτων (π.χ. ασιατικά χάντικαπ, fast markets, late goal, κλπ) έχουν το πλεονέκτημα έναντι αυτών που δεν έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο ζωντανό στοίχημα. 

Η «έκρηξη» των smartphone τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει τις περισσότερες στοιχηματικές να δημιουργήσουν εκδόσεις για mobile και tablet, ενώ αρκετές από αυτές έχουν αναπτύξει τις δικές τους εφαρμογές για Android και iOS. Αναμφίβολα, η ταχύτητα και η λειτουργικότητα της έκδοσης για κινητά παίζει ρόλο στην επιλογή book.

Όπως και σε κάθε χρηματική συναλλαγή, έτσι και σε αυτές με τους διαδικτυακούς παρόχους τυχερών παιχνιδιών, είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε τις διαθέσιμες μεθόδους καταθέσεων και αναλήψεων που υποστηρίζουν οι εταιρίες, την ταχύτητα των συναλλαγών όπως και τις πιθανές χρεώσεις. 

Τέλος, ένας τομέας που -λανθασμένα- αρκετοί παίκτες δεν δίνουν την πρέπουσα βαρύτητα είναι αυτός της εξυπηρέτησης. Είναι σημαντικό να υπάρχει ελληνόφωνο τμήμα support, απολύτως εξιδεικευμένο, ενώ επιπλέον ατού θεωρούνται η ύπαρξη live chat και η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω ελληνικής τηλεφωνικής γραμμής ή Skype.