Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019 08:50

Πρωτότυπη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να προβάρεις παπούτσια (Βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πρωτότυπη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να προβάρεις παπούτσια (Βίντεο)

O γνωστός οίκος μόδας «Gucci», σε συνεργασία με τη λευκορωσική νεοφυή επιχείρηση «Wannaby» ανέπτυξαν μια πρωτότυπη εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να προβάρουν τα αθλητικά παπούτσια του οίκου, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτούν κάποιο κατάστημα. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την τεχνολογία της διευρυμένης πραγματικότητας.

Η τεχνολογία αυτή έχαιρε της επιδοκιμασίας τόσο των ειδικών διευρυμένης πραγματικότητας όσο και των κορυφαίων του βιομηχανικού κλάδου. Η λευκορωσική εταιρεία παρουσίασε τον περασμένο Ιανουάριο την «Wanna Kicks», τεχνολογία για προβάρισμα αθλητικών παπουτσιών, με αποτέλεσμα σήμερα οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να επιλέξουν στην οθόνη το παπούτσι «Ace» που επιθυμούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iOS του Gucci, να στρέψουν την κάμερα του κινητού τους στα πόδια τους και εικονικά, να «προβάρουν» το εκάστοτε ζευγάρι υποδημάτων.

«Το αθλητικό υπόδημα Ace, με τις συνεχώς καινούργιες διακοσμήσεις του, έχει γίνει ένας καμβάς μέσω του οποίου ο Gucci δείχνει τη χαρά του για δημιουργική διακόσμηση και καλλωπισμό» εξηγούν από τον ιταλικό οίκο. «Επιπλέον, είναι και το ιδανικό όχημα μέσω του οποίου οι πελάτες μπορούν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους».

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι πελάτες μπορούν επίσης να τραβήξουν φωτογραφίες του εαυτού τους, «φορώντας» τα αγαπημένα τους Ace και να τις «μοιραστούν» σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER