Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 11:10

Ελευθερία... στο Instagram

Γράφτηκε από την
Ελευθερία... στο Instagram

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που «μιλά» με εικόνες κερδίζοντας συνεχώς πόντους στις προτιμήσεις όσων ασχολούνται με τα social media είναι αναμφισβήτητα το Instagram.

Ύστερα από 7 χρόνια παρουσίας, αφού αγοράστηκε από το Facebook το 2012 για 1 δισ. δολάρια και έχοντας περισσότερους από 500 εκατομμύρια χρήστες που καθημερινά μοιράζονται 80 εκατομμύρια φωτογραφίες, το Instagram αποδεικνύεται η δωρεάν εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που έχει τη δύναμη να επαναπροσδιορίσει την έννοια φωτογραφία, η οποία με μια απλή διαδικασία μπορεί να «ταξιδέψει» σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας φωτογράφος, για να καταλάβετε τι αξίζει να απαθανατίσετε και πως να το προωθήσετε.

Οι φωτογραφίες άλλωστε δεν είναι μόνο αναμνήσεις, είναι και ένας τρόπος να δείξετε κάτι διαφορετικό σε ανθρώπους που δεν έχουν ξανά επισκεφθεί κάποιο μέρος ή το γνωρίζουν ελάχιστα.

Ανεβάζοντας έτσι τα στιγμιότυπα που τραβάτε στο Instagram με hashtag #eleftheriaonline και #elefkal θα δείτε τις φωτογραφίες σας να συμπεριλαμβάνονται σε σχετικές μας δημοσιεύσεις μας με θέμα τα ταξίδια ή τις διακοπές σας.

 

Επιπλέον, στέλνοντας μας τις λήψεις σας (από την Καλαμάτα και την Πελοπόννησο ως επί το πλείστον) στο elefklm@gmail.com -μετά από σχετική έγκριση- η φωτογραφία σας μπορεί να ανέβει στην σελίδα μας στο Instagram, με αναφορά φυσικά στον όνομα του αποστολέα της.

 

  Ακολουθήστε μας...


NEWSLETTER