Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 22:06

Το YouTube Music παρουσιάζεται στην Ελλάδα

Γράφτηκε από την
Το YouTube Music παρουσιάζεται στην Ελλάδα

Το YouTube ανακοίνωσε σήμερα ότι το YouTube Music είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Το YouTube Music είναι μια νέα υπηρεσία μουσικού streaming που δημιουργήθηκε για να συμπληρώσει το YouTube, κάνοντας την εξερεύνηση του κόσμου της μουσικής πολύ πιο εύκολη και πιο εξατομικευμένη από ποτέ.

Όπως ανακοινώθηκε, ανεξάρτητα από το αν θέλει κάποιος να ακούσει, να δει ή να ανακαλύψει - τώρα, όλοι οι τρόποι με τους οποίους τον αγγίζει η μουσική, είναι συγκεντρωμένοι σε ένα σημείο, στο music.youtube.com.

Η ανακοίνωση της νέας αυτής υπηρεσίας έγινε σήμερα στο Bios παρουσία των Philipp Justus, VP Central Europe της Google και Δημήτρη Κόσσυφα, Sector Lead Tech & Travel της Google Ελλάδας.

Η νέα υπηρεσία διαθέτει διάφορα χαρακτηριστικά που βοηθούν τους φίλους της μουσικής να απολαμβάνουν τη δική τους μουσική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο:

Ειδικά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Youtube:

1. Είναι ΟΛΑ εδώ. Όχι μόνο τα μουσικά βίντεο, αλλά και επίσημα άλμπουμ, singles, remixes, ζωντανές εμφανίσεις, covers και σπάνια μουσικά κομμάτια, που μπορείτε να βρείτε μόνο στο YouTube.

2. Προτάσεις ειδικά για τον καθένα. Η αρχική οθόνη προσαρμόζει το περιεχόμενο εξατομικευμένα, για να παρέχει προτάσεις με βάση προηγούμενες επιλογές των χρηστών. Τρέχετε στο διάδρομο του γυμναστηρίου; Χαλαρώνετε στο λεωφορείο ή στο μετρό; Η κατάλληλη μουσική για κάθε στιγμή είναι εδώ, επιλεγμένη ειδικά για σας.

3. Χιλιάδες playlists για κάθε είδος, διάθεση ή δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει, ότι ανεξάρτητα από το είδος μουσικής που σας αρέσει, πού βρίσκεστε, τι κάνετε ή πώς είναι η διάθεσή σας, μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα την κατάλληλη λίστα μουσικής για τη συγκεκριμένη στιγμή.

4. Έξυπνη αναζήτηση για να βρείτε το τραγούδι που ψάχνετε, ακόμη και αν δεν θυμάστε τον τίτλο του. Μπορείτε επίσης να το ψάξετε με βάση τους στίχους, ακόμη κι αν δεν είναι σωστοί.

5. Τα πιο επίκαιρα βίντεο. Η υπηρεσία υπόσχεται να κρατά τον χρήστη πάντα ενήμερο με τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες. Τα πιο επίκαιρα βίντεο του κόσμου, παρουσιάζονται στην ειδική Hotlist οθόνη.

6. Δεν έχετε internet; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να αποκτήστε το YouTube Music Premium, για να ακούτε μουσική χωρίς διαφημίσεις, είτε χρησιμοποιώντας παράλληλα και άλλες εφαρμογές (background listening) είτε στο δρόμο, κάνοντας download. Επιπλέον, το σύστημα Offline Mixtape θα κατεβάζει αυτόματα τα τραγούδια που λατρεύετε, σε περίπτωση που ξεχάσετε να το κάνετε εσείς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER