Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 14:11

Στις 19 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση των Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro

Γράφτηκε από την
Στις 19 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση των Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro

Η Huawei θα αποκαλύψει την Mate 30 σειρά που θα αποτελείται από τρία smartphone το δεύτερο μισό αυτούς του έτους.

Τώρα σύμφωνα με το gsmarena.com, ο Κινεζικός κολοσσός θα αποκαλύψει τα Mate 30 και 30 Pro smartphone στις 19 Σεπτεμβρίου. Λίγο νωρίτερα αναμένεται να αποκαλύψει η Apple τα iPhone 11 ή iPhone Pro όπως προδίδει πηγή ότι θα λέγονται με την κυκλοφορία τους να φημολογείται ότι θα γίνει μία μέρα αργότερα.

Η πληροφορία προήλθε από τον president της Huawei Consumer Business Software. Σύμφωνα λοιπόν με τον Dr. Wang Chenglu, τα Mate 30 θα ενσωματώνουν το Kirin 990 chipset το οποίο θα έχει καλύτερη ενεργειακή απόδοση. Το chipset λέγεται ότι θα είναι το πρώτο που θα βασίζεται στην 7nm EUV διαδικασία της TSMC, η οποία έχει 20% μεγαλύτερη πυκνότητα transistor.

Επιπλέον, ο Kirin 990 λέγεται ότι θα ενσωματώνει το 5G modem, με την 5G έκδοση της Mate σειράς να φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Η οθόνη του Mate 30 Pro ίσως έχει μέγεθος 6.7 ίντσες και διαθέτει 90Hz ρυθμό ανανέωσης με το AMOLED panel να προέρχεται από την BOE.

Στην σειρά αναμένεται να δούμε χαρακτηριστικά όπως in-display fingerprint scanner, 55W fast charging τεχνολογία, notch και πολλαπλές κάμερες εκ των οποίων οι δύο θα είναι 40MP και θα τοποθετηθούν σε κυκλικό πλαίσιο στο κέντρο της πλάτης του smartphone.


NEWSLETTER