Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 11:36

Μωρό-γίγαντας βάρους έξι κιλών γεννήθηκε στη Φλόριντα (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Μωρό-γίγαντας βάρους έξι κιλών γεννήθηκε στη Φλόριντα (Βίντεο)

Το νεογέννητο κοριτσάκι χωράει σε ρούχα που προορίζονται για μωρά εννιά μηνών!

 

Η 29χρονη Κρίσι Κόρμπιτ από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έφερε στον κόσμο την κορούλα της και σίγουρα η "χαρά" της είναι κυριολεκτικά... διπλάσια από των άλλων μανάδων. O λόγος είναι ότι η νεογέννητη και τεράστια Κάρλεϊ ζυγίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 6,2 κιλά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γιγαντιαίο μωρό γεννήθηκε μία εβδομάδα νωρίτερα από την εκτιμώμενη ημέρα τοκετού, που σημαίνει ότι εάν δεν βιαζόταν να έρθει στον κόσμο, η Κάρλεϊ θα έβγαινε βαρύτερη στα 6,3 κιλά, όσο είναι δηλαδή και το βάρος του πιο χοντρού βρέφος που γεννήθηκε το 2017 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Τη στιγμή του τοκετού άκουσα ξαφνικά τον γιατρό και τις μαίες να φωνάζουν εκστασιασμένοι από χαρά» είπε η περήφανη μαμά μιλώντας στο ABC News. «Θυμάμαι τον γιατρό να λέει "Το μωρό αυτό δε φαίνεται να έχει τελειωμό. Είστε σίγουροι πως δεν είναι δύο;"» συμπλήρωσε ο ευτυχισμένος πατέρας της Κάρλεϊ, Λάρι.

«Τα μαγουλάκια της ήταν τόσο στρουμπουλά που όλοι φώναξαν εντυπωσιασμένοι. Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν μου είπαν ότι ήταν 6,2 κιλά. Φαινόταν σαν να έβγαζαν ένα μεγάλο παιδί από την κοιλιά μου. Είναι τόσο μεγάλη!». συνέχισε η Κρίσι και ο σύζυγός της πρόσθεσε: «Είναι γεμάτη δίπλες. Είναι απλά ένα μεγάλο μωρό. Είναι τόσο αξιολάτρευτη».

ΠΗΓΗ: news247.gr


NEWSLETTER