Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 13:16

Σάλος με την πικάντικη φωτογραφία των νεόνυμφων στη Ρόδο

Γράφτηκε από την
Σάλος με την πικάντικη φωτογραφία των νεόνυμφων στη Ρόδο

Το ζευγάρι των Βρετανών που προκάλεσαν σάλο πριν από μερικές ημέρες, όταν και ανήρτησαν μια ιδιαιτέρως πικάντικη φωτογραφία από το γάμο τους στη Ρόδο.

Στην φωτογραφία απεικονιζόταν ο άντρας με κατεβασμένα τα παντελόνια να πανηγυρίζει ενώ η γυναίκα του βρισκόταν γονατιστή μπροστά του, σε μια αναπαράσταση σεξουαλικής πράξης.

Η φωτογραφία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την εκκλησία και την τοπική ηγεσία, που κατέληξε στην απαγόρευση όλων των γάμων από το εξωτερικό στο συγκεκριμένο χώρο.

Μιλώντας στη Sun, το ζευγάρι παραδέχεται πως μετανιώνει για την πράξη του αλλά ξεκαθαρίζει πως θεωρεί την αντίδραση υπερβολική.

«Η αντίδραση έχει ξεπεράσει κάθε λογική διάσταση. Ήταν ένα αστείο, μια αναπαράσταση. Οι Έλληνες αντέδρασαν υπερβολικά. Δεν θεωρούμε λάθος αυτό που κάναμε και πραγματικά ευχόμαστε να μην είχε δημιουργηθεί τέτοιος σάλος».

Βέβαια οι άσχημες αντιδράσεις για την εν λόγω φωτογραφία δεν ήταν μόνο από την Ελλάδα. Ο παππούς της νύφης δήλωσε «αηδιασμένος» στη Daily Mail ενώ η αδερφή του, αν και αποδέχεται πως πρόκειται για αστείο, δηλώνει πως «δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε εφημερίδες και ιστοσελίδες».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER