Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 11:50

«Mama?» - Το viral τραγούδι του Sin Boy σπάει τα ρεκόρ στο YouTube με εκατομμύρια views (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
«Mama?» - Το viral τραγούδι του Sin Boy σπάει τα ρεκόρ στο YouTube με εκατομμύρια views (Βίντεο)

Κοιτάζοντας στα stories στο Instagram, τα περισσότερα έχουν ένα κοινό… ακούγεται το τραγούδι «Mama ?» του Sin boy.

Κάποιοι το τραγουδούν και άλλοι χορεύουν με συγκεκριμένες κινήσεις, το σίγουρο όμως είναι ότι παίζει παντού. Στο Instagram, στο Facebook, στα κλαμπ… παντού. Ολοι τραγουδούν λένε «200 στη στροφή και με ρωτάνε Mama».

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=DL9X5u-wDgw}

Το «Mama ?» φαίνεται πως είναι το viral της εποχής καθώς εάν κοιτάξει κανείς τις προβολές του στο Youtube θα ζαλιστεί. Το τραγούδι των Sin boy x Madclip x Ypo x illeoo, όχι μόνο είναι Νο1 trend, αλλά έχει πάνω από 8 εκατ. προβολές από τις 8 Απριλίου, που κυκλοφόρησε.

Αν το ακούσετε για πρώτη φορά, πιθανότατα, να μην καταλάβετε πολλά μιας και οι τραγουδιστές μοιάζουν να μουρμουρίζουν και οι στίχοι του «Mama ?» είναι κάπως ακαταλαβίστικοι.

Τι εννοεί όμως με το «Mama ?»

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στα σχόλια, το «Mama ?» αναφέρεται σε αμάξι που δεν είναι «μαμά». Πρόκειται για αυτοκίνητο που δεν είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο αλλά έχει υποστεί βελτιώσεις και αλλαγές. Γι’ αυτό, άλλωστε, λέει «200 στη στροφή και με ρωτάνε “Mama ?”».

Ποιος είναι ο Sin boy που τραγουδάει το «Mama ?»

Το πραγματικό όνομα του Sin boy είναι Augustin Gega ή Θεόδωρος Agustin Gega. Γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1994 και είναι 25 ετών. Εχει καταγωγή από την Αλβανία. Το ευρύ κοινό τον έμαθε το 2017 με το τραγούδι «Draco» και από τότε μπήκε στην ομάδα της Heaven Music.


NEWSLETTER