Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 14:11

Viral: Μεθυσμένος επόπτης τρεκλίζει αλλά... αρνείται να εγκαταλείψει (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Ένας βοηθός διαιτητή στην Τσεχία πήγε στο γήπεδο για να κάνει τον καθήκον του σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και κατόρθωσε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

Οχι λόγω κάποιας λανθασμένης απόφασης αλλά διότι πριν από το ματς είχε πιει... λιγάκι παραπάνω. Φόρεσε τη στολή του, πήρε ανά χείρας το σημαιάκι του και βρέθηκε (ένας θεός ξέρει πώς) στο γήπεδο.

Μόνο που κυριολεκτικά παραπατούσε από το μεθύσι. Οι οπαδοί στις εξέδρες δεν άργησαν να αντιληφθούν τι συμβαίνει κι άρχισαν τις φωνές και τα περιπαικτικά σχόλια προς τον μεθυσμένο επόπτη, ο οποίος δεν μπορούσε καν να σταθεί πάνω στη γραμμή του πλαγίου, ούτως βεβαίως και να παρακολουθήσει την εξέλιξη του αγώνα.

Κάποια στιγμή σε μια προσπάθεια να κάνει ένα σπριντ παραπάτησε κι έπεσε με την εξέδρα να φωνάζει για «φάουλ». Δύο άνδρες από την ασφάλεια του γηπέδου τον πλησίασαν προσπαθώντας να τον πείσουν να αποσυρθεί αλλά εκείνος αρνήθηκε πεισματικά να αποχωρήσει, ενώ φώναξαν κοντά τους και τον διαιτητή του αγώνα, ο οποίος τελικά επέτρεψε στον βοηθό να συνεχίσει μολονότι ήταν εμφανές πως δεν ήταν σε θέση να το πράξει...

Δείτε το video:

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=yTQwxTdukMs}

Πηγή: ethnos