Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 14:58

18χρονη καρδιοπαθής συγκλονίζει το διαδίκτυο (βίντεο)

Γράφτηκε από την
18χρονη καρδιοπαθής συγκλονίζει το διαδίκτυο (βίντεο)

Στις 14 Φεβρουαρίου είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα των ερωτευμένων. 

Αυτό το ξέρουμε όλοι! Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πως δεν είναι μόνο αυτό που πρέπει να θυμόμαστε για αυτήν τη μέρα κάθε χρόνο. Στις 14 Φεβρουαρίου είναι, μεταξύ άλλων, και η Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών.

Για αυτήν τη μέρα αλλά και για τη ζωή, τις δυσκολίες και τις εμπειρίες των πασχόντων από συγγενείς καρδιοπάθειες, φρόντισε να μας ενημερώσει η 18χρονη Νεκταρία Αναστασοπούλου, πάσχουσα από αυτήν την ασθένεια, μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στο Facebook.

Καμία διάθεση για θλίψη, λύπηση ή οίκτο δεν είχε η Νεκταρία αναρτώντας το εν λόγω βίντεο, γι' αυτό και παρουσίασε το θέμα όσο μπορούσε χιουμοριστικά, μέχρι και αυτοσαρκαστικά σε ορισμένα σημεία. Σκοπός της ήταν να μας ενημερώσει για τη σημαντική αυτή ημέρα, για το τι σημαίνει να πάσχεις από συγγενείς καρδιοπάθειες και να μας αφυπνίσει σχετικά με το θέμα, θυμίζοντάς μας πως πρέπει να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή της ζωή μας και να ανησυχούμε μόνο για τα σημαντικά προβλήματα της ζωής και όχι για ανούσια ζητήματα. 

Το βίντεο της Νεκταρίας έχει λάβει 472 likes, 7.950 share, 85 σχόλια και έχει ξεπεράσει το 1.000.000 views μέσα σε τρεις μόνο ημέρες! Η ανταπόκριση που έλαβε είναι εντυπωσιακή, αφού όπως αναφέρει και η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, έχει λάβει εκατοντάδες νέα αιτήματα φιλίας και μηνύματα στήριξης, κάτι που την οδήγησε στο να δημιουργήσει ένα νέο προφίλ, ώστε να διαχωρίσει τους «φίλους» (εντός και εκτός εισαγωγικών) που απέκτησε μέσω αυτής της της ενέργειας και τους προσωπικούς της φίλους. 

Το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο της Νεκταρίας:

«Χρονια πολλα σε ολους τους ερωτευμενους και φυσικα σε ολους εμας τους καρδιοπαθεις. Heart diseased people can surely be someone's Valentine too ! Εφτιαξα αυτο το βιντεο για να μιλησω για μενα προσωπικα και να σκορπισω λιγη δυναμη κι αγαπη ! Βοηθηστε το να παει μακρυα διοτι,δυστυχως , δεν το ξερει πολυς κοσμος οτι σημερα ειναι η Π.Η.Σ.Κ. ! #Αγαπη_μονο»

Δείτε το βίντεο της γλυκιάς Νεκταρίας και θαυμάστε την!

Χρονια πολλα σε ολους τους ερωτευμενους και φυσικα σε ολους εμας τους καρδιοπαθεις 󾬐 Heart diseased people can surely be...

Posted by Νεκταρία Αναστασοπούλου on Sunday, February 14, 2016


NEWSLETTER