Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 16:02

Πώς αντιδρά η όμορφη γυναίκα όταν μαθαίνει ότι αυτός που απέρριψε είναι τελικά... εκατομμυριούχος (βίντεο & φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Πώς αντιδρά η όμορφη γυναίκα όταν μαθαίνει ότι αυτός που απέρριψε είναι τελικά... εκατομμυριούχος (βίντεο & φωτογραφίες)

Στη θεωρία, πολλοί λέμε ότι «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά», δηλαδή ότι ο άνθρωπος δεν προσδιορίζεται από την εμφάνισή του. Πόσοι όμως ενσταρνιζόμαστε αυτήν τη σκέψη στην παραγματικότητα; 

Ο Καλιφορνέζος φαρσέρ Josh Paler Lin, αποφάσισε να κάνει ένα «κοινωνικό πείραμα» και στη συνέχεια να το ανεβάσει στο YouTube.

Ντύθηκε με τρόπο τέτοιο που να μοιάζει άστεγος και προσπάθησε να πιάσει κουβέντα σε μια όμορφη, καλλίγραμμη ξανθιά κοπέλα, ζητώντας της να βγουν μαζί και λέγοντάς της πως τη βρίσκει πολύ όμορφη. Εκείνη, αμέσως του απαντά αρνητικά, ισχυροζόμενη πως έχει σοβαρή σχέση και πως δεν δίνει ποτέ το τηλέφωνό της σε αγνώστους. 

Λίγη ώρα αργότερα εμφανίζεται ένας άλλος άνδρας, ντυμένος με πανάκριβο κοστούμι και οδηγώντας πολυτελές αυτοκίνητο, ο οποίος κομπάζει για μια δουλειά εκατομμυρίων που «έκλεισε» προ ολίγου. Πλησιάζει την κοπέλα, της εκφράζει το θαυμασμό για την όμορφη εμφάνισή της και τη ρωτά αν έχει δεσμό. Τότε, η ίδια κοπέλα που νωρίτερα είχε απορρίψει τον «φτωχό» νεαρό που την προσέγγισε λέγοντάς του πως έχει αγόρι, απαντά πως είναι μόνη και προτρέπει τον κουστουμαρισμένο άνδρα να καθήσει μαζί της.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, και ενώ η κοπέλα νομίζει πως έκανε την τύχη της γνωρίζοντας τον όμορο και εκατομμυριούχο άνδρα, εκείνος της αποκαλύτει πως περίμενε το αφεντικό του. Φτάνοντας το... αφεντικό, έκπλητκτη η κοπέλα βλέπει το «φτωχό» νεαρό που είχε απορρίψει λίγο νωρίτερα. Ο όμορφος άνδρας λέει στο «αφεντικό» του ότι του έπλυνε το αυτοκίνητο και κάνει κίνηση να του φορέσει το σακάκι του. 

Η κοπέλα τότε του λέει πως θα μπορούσαν να βγουν κάποια φορά μαζί και εκείνος την αποστομώνει λέγοντάς της ότι απεχθάνεται τους ψέυτες και όσους στη ζωή τους κυνηγούν τα λεφτά, μπαίνει στο πολυτελές αυτοκίνητό του με τον σοφέρ-βοηθό του και φεύγουν, αφήνοντας την κοπέλα άναυδη από το περιστατικό που μόλις είχε ζήσει. 

Δείτε το βίντεο της φάρσας:


NEWSLETTER